Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Subcampions de Catalunya benjamí i prebenjamí de natació!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Subcampions de Catalunya benjamí i prebenjamí de natació!

 

 

El CN Terrassa va aconseguir la segona posició per equips en la Final Territorial Benjamina, el campionat de Catalunya de les categories benjamina i prebenjamina de natació, que va celebrar-se a la Piscina Sylvia Fontana de Tarragona entre divendres i diumenge. Els nedadors del club van sumar 2.281 punts, només per darrere del CN Sant Andreu, campió amb 2.326. El tercer lloc va correspondre a la UE Horta amb 1.570.

Pel que fa als resultats individuals, cal destacar que Xavier Ruiz va penjar-se la medalla de plata en 200 m estils i la medalla de bronze en la Q64. També va pujar al podi Adriana Rodríguez, bronze en 200 m lliures.

 

Dinou diplomes

 

Així mateix, els nedadors del club van sumar dinou diplomes. Emilia González en va obtenir dos en acabar tercera de la Final C i vuitena en 200 m estils, a l’igual que Pol Santana, cinquè en la Q64 i vuitè en 100 m lliures. Completen la llista de nedadors amb diploma Abril Cobo, primera a la Final B; Martina Mahadeva, primera a la Final C; Claudia Mur i Itziar Gallardo, primeres a les seves respectives finals G; Aina Romero, segona a la Final F; Biel Rodelas, tercera a la Final C; Lucía Dalmau, tercera a la Final E; Xènia Ortega, tercera a la Final E; Laia Rojas, tercera a la Final E; Jan Cano, tercer en la Final C; Xavi Guerrero, tercer en la Final C; Júlia Ordóñez, sisena en la Q64; Adriana Rodríguez, setena en la Q64; Eric Herrador, vuitè en la Q64; Natàlia Gómez, vuitena en la Q64; i Lucas Sánchez, vuitè en la Q64.

Cal subratllar que la delegació egarenca que va afrontar la màxima cita del calendari català estava integrada per vint nedadores i setze nedadors, un èxit sense precedents per a la secció de natació del club, atès que suposa la gran majoria de l’equip benjamí.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.