Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Sopar de cloenda de temporada de la secció de bàsquet

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sopar de cloenda de temporada de la secció de bàsquet

 

 

 

Homenatges a Marta Dinarès i Blai Belbel

 

 

La secció de bàsquet va organitzar divendres passat el sopar de cloenda de la temporada al Pavelló de Bàsquet de l’Àrea Olímpica. L’acte va aplegar unes 180 persones entre jugadors, entrenadors i membres de la Junta Directiva de l’entitat.

La vetllada va servir per lliurar diversos guardons relatius a la temporada 2021-2022. Els jugadors que deixen els equips sèniors Andrea Morillo, Valentina Nieves, Eva Garcia, Maria Amposta i Laia Riudavets, en el capítol femení, i Albert Tomàs, Sergi Prat, Pau Delgado i Xavi Company, en el masculí, van rebre mencions especials.

Igualment, durant l’acte, es va retre homenatge a dues figures vinculades amb el club durant molts anys, la jugadora Marta Dinarès, que ha militat al sènior femení durant deu temporades, i el tècnic Blai Belbel, que ha estat entrenador de l’entitat durant disset anys.

Finalment, van concedir-se els premis al millor jugador del sènior masculí de la temporada, Sergi Casau, a la millor jugadora, Eva Garcia, i al millor entrenador, Gerard Vázquez.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).