Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Sònia Rojas guanya la Marnaton eDreams de Cadaqués de natació en aigües obertes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sònia Rojas guanya la Marnaton eDreams de Cadaqués de natació en aigües obertes

 

 

La nedadora Sònia Rojas va vèncer en la distància de 4,5 quilòmetres en la Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Cadaqués.

Rojas va aturar el crono en 1h08’14”, tot superant Berta Gelabert, segona amb 1h10’42”, i Margareta Maunsbach, tercera amb 1h13’11”. El club va comptar amb dos representants en aquesta distància, Eugenio Schillaci, que va ser 17è i tercer de la categoria +30 amb 1h12’13”, i Rafael Busom, que ocupar la 57a posició amb 1h25’08”.

 

Vuit nedadors més

 

El club va comptar amb vuit representants més en aquesta competició. En la prova de 6,5 quilòmetres, Mario Guillén va classificar-se sisè de la general i primer de la categoria +30 amb un temps d’1h27’26”, Joaquim Lloberas va ocupar el 27è lloc amb 1h33’50”, Josep Llàtzer Pérez va acabar en 43a posició amb 1h40’56”, Josep Escudé va finalitzar en la plaça 100 amb 1h49’13” i Jonathan Ortiz va classificar-se en el lloc 207 amb 2h02’54”. En l’apartat femení, Anna Serra va ser quarta i segona de la categoria +20 amb una marca d’1h33’47”.

Finalment, en la prova de 2,5 quilòmetres, Enric Lupiáñez Garcia va ser novè amb 34’56” i Enrique Lupiáñez Rivas va ocupar el 27è lloc amb 42’42”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.