Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sònia Rojas guanya la Marnaton eDreams de Cadaqués de natació en aigües obertes

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sònia Rojas guanya la Marnaton eDreams de Cadaqués de natació en aigües obertes

 

 

La nedadora Sònia Rojas va vèncer en la distància de 4,5 quilòmetres en la Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Cadaqués.

Rojas va aturar el crono en 1h08’14”, tot superant Berta Gelabert, segona amb 1h10’42”, i Margareta Maunsbach, tercera amb 1h13’11”. El club va comptar amb dos representants en aquesta distància, Eugenio Schillaci, que va ser 17è i tercer de la categoria +30 amb 1h12’13”, i Rafael Busom, que ocupar la 57a posició amb 1h25’08”.

 

Vuit nedadors més

 

El club va comptar amb vuit representants més en aquesta competició. En la prova de 6,5 quilòmetres, Mario Guillén va classificar-se sisè de la general i primer de la categoria +30 amb un temps d’1h27’26”, Joaquim Lloberas va ocupar el 27è lloc amb 1h33’50”, Josep Llàtzer Pérez va acabar en 43a posició amb 1h40’56”, Josep Escudé va finalitzar en la plaça 100 amb 1h49’13” i Jonathan Ortiz va classificar-se en el lloc 207 amb 2h02’54”. En l’apartat femení, Anna Serra va ser quarta i segona de la categoria +20 amb una marca d’1h33’47”.

Finalment, en la prova de 2,5 quilòmetres, Enric Lupiáñez Garcia va ser novè amb 34’56” i Enrique Lupiáñez Rivas va ocupar el 27è lloc amb 42’42”.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).