Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Matrícula gratuïta fins al…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Una àmplia oferta que va més enllà de l’aigua

Fins al 20 de gener del 2019, matrícula gratuïta!

 

Avalat per més de 85 anys d’experiència, el Club Natació Terrassa segueix sent un referent a la ciutat quant a oferta esportiva. Una oferta que va molt més enllà de la disponibilitat de piscines. Fa uns mesos, va introduir novetats en les instal·lacions, actuacions que s’emmarquen en un projecte ampli de millora que pretén modernitzar diferents espais.

 

Maquinària de fitness d’última generació

 

El club ha dotat la Sala de Fitness amb 88 aparells de treball cardiovascular que impliquen un salt qualitatiu notable. Noves cintes de córrer, el·líptiques, màquines de rem, escales i bicicletes que incorporen els darrers avenços tecnològics formen part d’aquesta millora integral, així com un espai de treball funcional que esdevé la nova icona de la sala. La maquinària compta amb connexió a internet i permet nombroses modalitats d’entrenament. La seva implantació ha estat possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que va desenvolupar-se en paral·lel.

Al costat d’aquest sala, el club ha habilitat una sala equipada amb quinze el·líptiques adreçades a una nova activitat dirigida, l’indoorwalking. L’espai, on s’alternen classes presencials amb classes virtuals, comporta una ampliació del servei d’activitats dirigides i una alternativa novedosa al càrdio convencional. La Sala de Musculació, el gimnàs històric ubicat al costat del camp de futbet, també ha experimentat una transformació important. Va renovar-se completament amb noves màquines de musculació i espais adequats per al treball físic modern com ara una estructura outrace, apta per practicar exercicis funcionals.

 

Làmina d’aigua, activitats dirigides i formació a través de l’esport

 

De la mateixa manera, aquest 2019 pot ser una gran oportunitat per gaudir de les 9 piscines de què disposa el club, en les quals és possible beneficiar-se dels nombrosos efectes positius que té l’activitat dins de l’aigua per a la salut. Igualment, el club ofereix una extensa graella d’activitats dirigides, que aplega més de 200 classes setmanals incloses en la quota, i esdevé una veu autoritzada quant a la formació a través de l’esport. Les 10 escoles esportives realitzen una tasca de transmissió de valors, fonamentals per al desenvolupament personal.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.