Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Sòlida victòria de l’equip egarenc de waterpolo ability davant el CN Sabadell  

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip de waterpolo Ability del CN Terrassa va saldar amb victòria (12-9) el partit corresponent a la 3a jornada de la Lliga Catalana Danfoss waterpolo ability davant el CN Sabadell. El matx, disputat el dissabte 15 d’abril a les 17h, en les instal·lacions de l’Àrea Olímpica de Terrassa, va ser el primer enfrontament entre els equips vallesans en aquesta competició.  El partit tancava la primera meitat de les jornades de la competició.

En un partit ajustat fins al final, el conjunt egarenc va saber imposar-se.  Jose Marí Alcaraz va ser l’home del partit. Amb un joc espectacular Jose Marí va anotar un total de vuit dianes per a l’equip de Terrassa. Més gols de Jose Luis Corredera (1), Enrique Lupiañez (1), Dani Urios (1) i de Mario Guillén (1)  van completar el marcador que deixava amb una diferència de tres gols a favor del CN Terrassa.

El pròxim partit del quadre egarenc es disputarà a Barcelona el dia 30 d’abril davant el CN Barcelona, i serà l’encarregat d’obrir els partits de tornada de la competició.

 

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.