Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sisè lloc en el Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sisè lloc en el Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern de natació

 

 

Abril Martínez, bronze en combinat de braça any 2009

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir la sisena posició per equips en el Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern de natació que va celebrar-se a les instal·lacions del CN Lloret de Mar el cap de setmana passat. El conjunt local va sumar 2.597 punts en una classificació que va encapçalar el CN Sant Andreu amb 3.617.

A nivell individual, cal destacar que Abril Martínez va obtenir l’única medalla de la delegació egarenca en penjar-se el bronze en el combinat de braça any 2009. Cal aclarir que la normativa del campionat contemplava que els nedadors participessin en unes proves obligatòries més una prova de lliure, papallona, braça o esquena.

Així mateix, el club va sumar tres places de finalista. Adriana Rodríguez va ser quarta en el combinat de lliure any 2011, mentre la seva companya Lucía Dalmau va ocupar el vuitè lloc. Al seu torn, Xavier Ruiz va acabar vuitè en el combinat d’estils any 2010.

 

Deu places entre els vint millors

 

El CN Terrassa va acumular també deu places entre els vint millors. Quant a proves individuals, Daniela Osuna va ser 12a en el combinat d’esquena any 2011, just per davant de Mar Timofte; Joel Arnau va classificar-se 14è en el combinat de papallona any 2009; Alexander Hernández va acabar 16è en el combinat de lliure any 2009; Sergi Bonilla va assolir la 18a posició en el combinat d’esquena any 2008; i Chiara Torregrossa va ser 20a en el combinat de lliure any 2010, mateix lloc que va ocupar Natalia Gómez en el combinat de braça any 2011.

Finalment, el relleu de 4×100 m estils femenins, amb Hilaneh Saad, Abril Cobo, Martina Quiñonero i Adriana Rodríguez, va finalitzar desè amb 5.40.85. El quartet format per Biel Rodelas, Xavier Ruiz, Víctor Lobo i Iker Ortega va aconseguir el 12è lloc en el relleu 4x(100-75-50-25) m lliures masculins (2.59.03). Per últim, Eric Lobo, Sergi Bonilla, Hilaneh Saad, Adriana Rodríguez, Oriol Bosch, Mario Quiñonero, Martina Quiñonero i Chiara Torregrossa van classificar-se en 13a posició en el 8×50 m lliures mixtes (4.14.80).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).