Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Sis medalles en el Trofeu Ciutat de L’Hospitalet de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sis medalles en el Trofeu Ciutat de L’Hospitalet de natació

 

 

El Club Natació Terrassa va assolir sis medalles (dues d’or, dues de plata  i dues de bronze) en el 34è Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, sisena prova del XXIII Circuit Català de Trofeus de Natació, que va celebrar-se ahir diumenge a les instal·lacions del CN L’Hospitalet.

Els 200 m lliures masculins van proporcionar dos podis a la delegació local. Miguel Durán va vèncer amb un registre d’1.53.56, mentre que Ferran Siré va penjar-se la medalla de bronze amb una marca d’1.54.78. Oriol Pérez va ser el protagonista del segon triomf egarenc en adjudicar-se els 50 m esquena amb un crono de 28.28. Així mateix, Guillem Lázaro va doblar medalla de plata en acabar segon en els 50 m papallona (25.92) i en els 200 m papallona (2.09.93). Completa la nòmina de medallistes Eric Rodelas, bronze en els 50 m braça (30.45).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.