Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sis finalistes en el DS Trofeu Nedador Complet de Reis Aleví

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sis finalistes en el DS Trofeu Nedador Complet de Reis Aleví

 

El CN Terrassa va obtenir sis places de finalista en el DS Trofeu Nedador Complet de Reis Aleví que va celebrar-se dissabte a les instal·lacions del CN Banyoles. La competició va aplegar 280 nedadors de 56 clubs diferents.

El trofeu va desenvolupar-se en dues sessions amb el sistema contrarellotge. Tots els nedadors van afrontar els 100 m papallona, els 100 m esquena, els 100 m braça i els 100 m lliures, i els 24 primers classificats de cada edat segons la suma de temps d’aquestes quatre proves van disputar els 100 m estils.

Adriana Rodríguez va ser cinquena en la categoria 11 anys femenina amb una marca d’1.26.38. Així mateix, Abril Martínez va classificar-se vuitè en la categoria 13 anys masculina amb 1.17.33, mentre que Queralt Díaz va finalitzar novena en la categoria 12 anys femenina (1.17.94). Per últim, Abril Cobo va ocupar la 12a plaça en la categoria 11 anys femenina (1.29.35), Xavier Ruiz va ser 13è en la categoria 12 anys masculina (1.22.33) i Hilaneh Saad va obtenir la 18a plaça en la categoria 12 anys femenina (1.21.37).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.