Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Sílvia Pagès, medalla de bronze

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sílvia Pagès, medalla de bronze en el X Campionat d’Espanya Open Màster d’Aigües Obertes de natació

 

La nedadora del Club Natació Terrassa Sílvia Pagès va penjar-se la medalla de bronze en la categoria +50 en el X Campionat d’Espanya Open Màster d’Aigües Obertes de natació que va celebrar-se el cap de setmana passat a Banyoles sobre una distància de 3.000 metres.

Pagès va aturar el crono en 45’29”, només per darrere de Maite García (CN Pabellón Ourense), campiona amb una marca de 39’35”, i d’Aurèlia Teixidor (GEiEG), medalla de plata amb un temps de 44’28”.

 

Sis representants més

 

El club va comptar amb sis representants més en la màxima cita estatal. Mario Guillén va quedar-se a quatre segons del podi en la categoria +35 en finalitzar quart amb un registre de 38’01”. Francisco José Hervás (Vila-Swim Fondistas Club Natación) va proclamar-se campió amb 36’13”, per davant de Nemo Antonio Remesar (CN Atlètic-Barceloneta), plata amb 37’47”, i de Eduard Pérez (C. Tenis Chamartín), bronze amb 37’57”.

Sandra Faro també va ocupar la quarta posició en la categoria +30, tot i que més lluny del podi. Va aturar el crono en 46’59”, just per darrere de Laura García (C. Tenis Chamartín), bronze amb 45’40”8. El títol va correspondre a Irati Samaniego (Kairoscore), guanyadora amb 41’22”, mentre que María Paz Serrano (CN Màster Naturalswim Petrer) va obtenir la plata amb 45’40”2.

Així mateix, Marià Guàrdia i Josep Escudé van classificar-se 10è i 19è en la categoria +40 amb uns temps respectius de 42’08” i 52’56”. En l’apartat femení, Ascensió Maillo i Olga Álvarez van classificar-se 11a i 15a en la categoria +50 amb unes marques de 58’01” i 1h02’33”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.