Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Setze nedadors, en el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Setze nedadors, en el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu

 

 

Setze nedadors del club participaran entre el 3 i el 7 d’agost en el CVIII Campionat d’Espanya Absolut Open d’Estiu i en el XLII Campionat d’Espanya Júnior d’Estiu que se celebraran a les instal·lacions del CN Metropole de Las Palmas de Gran Canaria. La competició aplegarà 594 nedadors de 150 clubs, entre ells els que estan participant als Jocs Olímpics de Tòquio, a excepció de Mireia Belmonte i Jimena Pérez.

El club presentarà quatre nedadores i dotze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López i Francesc Xavier Reina. En l’apartat femení, competiran Janna Blaya (200 m papallona i 400 m estils), Cristina Garcia Kirichenko (100 i 200 m esquena), Aida López (800 m lliures i 100 i 200 m papallona) i Berta Martínez (50 i 200 m esquena).

Així mateix, en categoria masculina, es llançaran a l’aigua David Benítez (50 i 100 m braça), Víctor de Pablo (50, 100 i 200 m braça), Miguel Durán (200, 400 i 800 m lliures), Marcos Gil (200, 400 i 800 m lliures), Guillem Lázaro (200 m papallona), Mario Mollà (50, 100 i 200 m lliures i 50 i 100 m papallona), Guillem Pérez (200 i 400 m estils), Jordi Pérez (100 i 200 m braça i 200 m estils), Enrique Prats (50, 100 i 200 m braça), Adrià Roy (50 m lliures i 100 m papallona), Adrián Santos (50, 100 i 200 m esquena) i Ferran Siré (200 i 400 m lliures i 200 m papallona).

El club prendrà part en tres relleus del programa, el 4×100 i 4×200 m lliures i el 4×100 m estils masculins absolut.

 

Ser competitius

 

El tècnic Eugeni López explica que els objectius de cara a la cita que tanca la temporada són “rebaixar les nostres millors marques, ser molt competitius i, per tant, nedar el màxim nombre possible de finals, i, sobretot, no tenir cap baixa de darrera hora per la pandèmia”. L’entrenador local afirma que la preparació ha anat prou bé tenint en compte el context. “Hem patit algun confinament, però podem dir que, en línies generals, el COVID ens ha respectat”.

Quant als noms propis, López considera que les opcions de medalla se centren en Miguel Durán i Mario Mollà, “dos nedadors als quals hem hagut de recuperar a nivell mental, ja que van quedar-se a dues dècimes de classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio amb el relleu de 4×200 m lliures”. També poden estar en posicions de privilegi Adrián Santos i Ferran Siré, així com el quartet de 4×200 m lliures masculins. El campionat atorgarà medalles a la categoria absoluta jove (nascuts el 2001 i 2002 i nascudes el 2002 i 2003), en la qual el club té candidats ferms al podi com ara Mollà, Santos o Siré. El tècnic detalla que dos nedadors, Aida López i David Benítez, arriben a la cita amb problemes físics que els impediran rendir al cent per cent. Pel que fa a la categoria júnior, el club presentarà dos representants, Guillem Pérez i Adrià Roy.

El campionat es desenvoluparà pel format d’eliminatòries i finals, a excepció dels 800 i els 1500 m lliures i els relleus, que es disputaran en format contrarellotge. El dimarts 3, la competició constarà d’una única sessió, que arrencarà a les 16.30 hores. Dimecres, dijous, divendres i dissabte, les proves s’iniciaran a les 9.30 i es reprendran a les 17.30 hores.

 

 

+ PÀGINA DEL CAMPIONAT

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).