Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Setze nedadors, en el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Setze nedadors, en el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu

 

 

Setze nedadors del club participaran entre el 3 i el 7 d’agost en el CVIII Campionat d’Espanya Absolut Open d’Estiu i en el XLII Campionat d’Espanya Júnior d’Estiu que se celebraran a les instal·lacions del CN Metropole de Las Palmas de Gran Canaria. La competició aplegarà 594 nedadors de 150 clubs, entre ells els que estan participant als Jocs Olímpics de Tòquio, a excepció de Mireia Belmonte i Jimena Pérez.

El club presentarà quatre nedadores i dotze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López i Francesc Xavier Reina. En l’apartat femení, competiran Janna Blaya (200 m papallona i 400 m estils), Cristina Garcia Kirichenko (100 i 200 m esquena), Aida López (800 m lliures i 100 i 200 m papallona) i Berta Martínez (50 i 200 m esquena).

Així mateix, en categoria masculina, es llançaran a l’aigua David Benítez (50 i 100 m braça), Víctor de Pablo (50, 100 i 200 m braça), Miguel Durán (200, 400 i 800 m lliures), Marcos Gil (200, 400 i 800 m lliures), Guillem Lázaro (200 m papallona), Mario Mollà (50, 100 i 200 m lliures i 50 i 100 m papallona), Guillem Pérez (200 i 400 m estils), Jordi Pérez (100 i 200 m braça i 200 m estils), Enrique Prats (50, 100 i 200 m braça), Adrià Roy (50 m lliures i 100 m papallona), Adrián Santos (50, 100 i 200 m esquena) i Ferran Siré (200 i 400 m lliures i 200 m papallona).

El club prendrà part en tres relleus del programa, el 4×100 i 4×200 m lliures i el 4×100 m estils masculins absolut.

 

Ser competitius

 

El tècnic Eugeni López explica que els objectius de cara a la cita que tanca la temporada són “rebaixar les nostres millors marques, ser molt competitius i, per tant, nedar el màxim nombre possible de finals, i, sobretot, no tenir cap baixa de darrera hora per la pandèmia”. L’entrenador local afirma que la preparació ha anat prou bé tenint en compte el context. “Hem patit algun confinament, però podem dir que, en línies generals, el COVID ens ha respectat”.

Quant als noms propis, López considera que les opcions de medalla se centren en Miguel Durán i Mario Mollà, “dos nedadors als quals hem hagut de recuperar a nivell mental, ja que van quedar-se a dues dècimes de classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio amb el relleu de 4×200 m lliures”. També poden estar en posicions de privilegi Adrián Santos i Ferran Siré, així com el quartet de 4×200 m lliures masculins. El campionat atorgarà medalles a la categoria absoluta jove (nascuts el 2001 i 2002 i nascudes el 2002 i 2003), en la qual el club té candidats ferms al podi com ara Mollà, Santos o Siré. El tècnic detalla que dos nedadors, Aida López i David Benítez, arriben a la cita amb problemes físics que els impediran rendir al cent per cent. Pel que fa a la categoria júnior, el club presentarà dos representants, Guillem Pérez i Adrià Roy.

El campionat es desenvoluparà pel format d’eliminatòries i finals, a excepció dels 800 i els 1500 m lliures i els relleus, que es disputaran en format contrarellotge. El dimarts 3, la competició constarà d’una única sessió, que arrencarà a les 16.30 hores. Dimecres, dijous, divendres i dissabte, les proves s’iniciaran a les 9.30 i es reprendran a les 17.30 hores.

 

 

+ PÀGINA DEL CAMPIONAT

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.