Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Set victòries en el Campionat d’Espanya AXA de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set victòries per als nedadors del club en el Campionat d’Espanya AXA de Natació de Joves per Categories d’Edat

 

 

 

El CN Terrassa va aconseguir set victòries en el Campionat d’Espanya AXA de Natació de Joves per Categories d’Edat que va celebrar-se a Valdemoro el cap de setmana passat. L’esdeveniment va ser organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Intelectual (FEDDI), la Federación Española de Deportes con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC), la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF), la Federación Española de Deportes para Ciegos (FEDC) i l’Ajuntament de Valdemoro.

Ariadna Oteros i Irache Torres van sumar tres triomfs cadascuna. Oteros va vèncer els 50 m braça femenins aleví SB9 amb una marca de 56.37, temps que la va situar en segon lloc de la classificació multidisability, aquella que reuneix tots els nedadors que participen en la prova. També va imposar-se en els 100 m lliures femenins aleví S10 (1.37.68), prova en què va ser segona en multidisability, i en els 50 m lliures femenins aleví S10 (42.11), distància en què va ser tercera en multidisability.

Torres, al seu torn, va guanyar els 50 m braça femenins aleví SB6 amb 1.25.89, marca que li va proporcionar la tercera plaça en multidisability. Així mateix, va ser la millor en 50 m esquena femenins aleví S6 (1.11.83), prova en què va ser tercera en multidisability, i va adjudicar-se els 50 m lliures femenins aleví S6 (1.13.63). Completa la llista de victòries Gino León en els 50 m esquena masculins infantil S8 (1.17.99).

Finalment, cal destacar les segons posicions de Gino León en 100 m lliures masculins infantil S8 (2.15.14) i en 50 m lliures masculins infantil S8 (1.02.44) i de Laura Anguelina Portero en 50 m lliures femenins júnior S8 (46.86). Portero, a més, va ser tercera en 100 m lliures femenins júnior S8 (1.44.74), mateixa plaça que va obtenir Irache Torres en 100 m lliures femenins aleví S6 (3.08.43).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.