Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Judo

Els nostres judokes brillen

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set podis en el Campionat de Catalunya Aleví i Benjamí de judo

Tots els representants locals van obtenir medalla

 

El Club Natació Terrassa va quallar una actuació fantàstica en el Campionat de Catalunya Aleví i Benjamí de judo que va celebrar-se dissabte passat al Poliesportiu Municipal de Santa Perpètua de Mogoda. Els set judokes locals van pujar al podi en una competició que va aplegar més de 300 esportistes dels millors clubs de judo d’arreu de Catalunya.

Quatre judokes del club, Laia Rivas, Rubén Alcaide, Eric Feria i Miquel Garcia, van adjudicar-se el títol de la seva categoria. Així mateix, Marc Romero, que va competir amb febre, i Ariadna Casany van assolir la medalla de plata, mentre que Mario Valenciano va penjar-se la medalla de bronze.

Aquesta competició esdevé una presa de contacte de cara al torneig internacional de la categoria que tindrà lloc l’11 de maig a Galícia.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.