Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Set podis en la Sailfish Open Water Lanzarote 2022

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set podis en la Sailfish Open Water Lanzarote 2022

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar set podis en la Sailfish Open Water Lanzarote 2022 que va celebrar-se el cap de setmana passat. El club va desplaçar una nombrosa delegació d’una trentena de nedadors de diverses categories, màsters i membres de l’equip de natació adaptada i es va convertir amb l’entitat amb més representants d’aquesta prova inclosa en el circuit canari de natació en aigües obertes.

Les medalles van arribar en la modalitat de natació adaptada. El club va copar el podi de la prova masculina de 5.000 metres. Mario Guillén va imposar-se per davant dels seus companys Marc Lleonart i Rafel Busom. En la prova de 3.800 metres, Àlex Sánchez va classificar-se en segon lloc, mentre que Enrique Lupiáñez va ser tercer. Així mateix, en la prova de 1.900 metres, Judith Pérez va obtenir la victòria tot superant la també nedadora del club Laura Anguelina Portero.

Disset posicions de privilegi

 

A més dels podis en natació adaptada, cal destacar que el club va acumular disset posicions entre els tres millors de cada categoria. En la prova de 5.000 metres, Dídac Oset va ser primer en la categoria M30, a l’igual que Anna Serra en categoria premàster femenina i que Roger Solé en categoria premàster masculina. Igualment, Sònia Rojas va acabar segona en la categoria M40, mateix èxit que van aconseguir Oriol Rosell en la categoria M50 i Mikel Prata en categoria premàster. Al seu torn, Marc Lleonart va classificar-se tercer en la categoria M50.

En la prova de 3.800 metres, el CN Terrassa va copar les tres primeres places en categoria premàster femenina, amb Laia Redondo, Natàlia Bañó i Irene Garcia de Dios. Ivet Perucho va ser la més ràpida en la categoria M25 femenina i Àlex Sánchez i Jordi Bosch van ser segon i tercer, respectivament, en la categoria M25 masculina. Així mateix, Eugenio Schillaci va finalitzar tercer en la categoria M30.

Per últim, en la prova de 1.900 metres, Judith Pérez i Laura Anguelina Portero van ser primera i segona en categoria premàster i Carla Lupiáñez va assolir el tercer lloc en la categoria júnior 1.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.