Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Set podis en el VIII Trofeu…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set podis en el VIII Trofeu de Karate de Santa Perpètua

 

El Club Natació Terrassa va obtenir set podis en el VIII Trofeu de Karate de Santa Perpètua que va celebrar-se dissabte passat al poliesportiu municipal de la localitat vallesana i que va aplegar 694 esportistes, el rècord de participació fins ara.

El club va sumar tres medalles en la modalitat de kumite. Carles Passarell va vèncer en sènior masculí més de 18 anys cinturó taronja a blau +70 kg, mateix èxit que va assolir Míriam Perea en cadet femení open 14 i 15 anys cinturó taronja a blau. Al seu torn, Alba Sánchez va penjar-se la plata en júnior femení open 16 i 17 anys cinturó marró i negre. El club va comptar amb tres representants més en aquesta modalitat, Andrea Blanco i Laura Roca, eliminades en quarts de final en júnior femení open 16 i 17 anys cinturó marró i negre i cadet femení open 14 i 15 anys cinturó marró i negre, respectivament, i Arnau Jiménez, eliminat en vuitens de final en juvenil masculí 12 i 13 anys cinturó taronja a blau +55 kg.

Les altres quatre medalles, totes de bronze, van arribar en la modalitat de kata. Albert Clares va ser tercer en juvenil-cadet masculí 12 i 15 anys cinturó groc i taronja, a l’igual que Ylenia Navarrete en juvenil-cadet femení 12 i 15 anys cinturó groc i taronja. Completen la llista de podis Laia Gorres en infantil femení 10 i 11 anys cinturó blanc a taronja i Iona López en aleví mixt 8 i 9 anys cinturó blanc i groc.

El club va presentar deu karatekes més en aquest trofeu. En juvenil-cadet femení 12 i 15 anys cinturó verd i blau, Paula Lorenzo va caure en primera ronda. Igualment, Roc Peñarroya va ser eliminat en quarts en infantil masculí 10 i 11 anys cinturó blanc a taronja, mateix resultat que van quallar Melinda Rodríguez i Ester Sánchez en infantil femení 10 i 11 anys cinturó blanc a taronja. En aquesta categoria, Paula Bailón no va passar de la primera ronda. Llum Jiménez, Iván Montes i Núria Hernández van perdre en segona ronda en aleví mixt 8 i 9 anys cinturó taronja i verd, aleví mixt 8 i 9 anys cinturó blanc i groc i benjamí mixt fins a 7 anys cinturó blanc i groc, respectivament. Per últim, en aleví mixt 8 i 9 anys cinturó blanc i groc, Izan de Miguel va ser eliminat en vuitens i Manu Expósito, en primera ronda.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.