Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Set podis en el VIII Trofeu…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set podis en el VIII Trofeu de Karate de Santa Perpètua

 

El Club Natació Terrassa va obtenir set podis en el VIII Trofeu de Karate de Santa Perpètua que va celebrar-se dissabte passat al poliesportiu municipal de la localitat vallesana i que va aplegar 694 esportistes, el rècord de participació fins ara.

El club va sumar tres medalles en la modalitat de kumite. Carles Passarell va vèncer en sènior masculí més de 18 anys cinturó taronja a blau +70 kg, mateix èxit que va assolir Míriam Perea en cadet femení open 14 i 15 anys cinturó taronja a blau. Al seu torn, Alba Sánchez va penjar-se la plata en júnior femení open 16 i 17 anys cinturó marró i negre. El club va comptar amb tres representants més en aquesta modalitat, Andrea Blanco i Laura Roca, eliminades en quarts de final en júnior femení open 16 i 17 anys cinturó marró i negre i cadet femení open 14 i 15 anys cinturó marró i negre, respectivament, i Arnau Jiménez, eliminat en vuitens de final en juvenil masculí 12 i 13 anys cinturó taronja a blau +55 kg.

Les altres quatre medalles, totes de bronze, van arribar en la modalitat de kata. Albert Clares va ser tercer en juvenil-cadet masculí 12 i 15 anys cinturó groc i taronja, a l’igual que Ylenia Navarrete en juvenil-cadet femení 12 i 15 anys cinturó groc i taronja. Completen la llista de podis Laia Gorres en infantil femení 10 i 11 anys cinturó blanc a taronja i Iona López en aleví mixt 8 i 9 anys cinturó blanc i groc.

El club va presentar deu karatekes més en aquest trofeu. En juvenil-cadet femení 12 i 15 anys cinturó verd i blau, Paula Lorenzo va caure en primera ronda. Igualment, Roc Peñarroya va ser eliminat en quarts en infantil masculí 10 i 11 anys cinturó blanc a taronja, mateix resultat que van quallar Melinda Rodríguez i Ester Sánchez en infantil femení 10 i 11 anys cinturó blanc a taronja. En aquesta categoria, Paula Bailón no va passar de la primera ronda. Llum Jiménez, Iván Montes i Núria Hernández van perdre en segona ronda en aleví mixt 8 i 9 anys cinturó taronja i verd, aleví mixt 8 i 9 anys cinturó blanc i groc i benjamí mixt fins a 7 anys cinturó blanc i groc, respectivament. Per últim, en aleví mixt 8 i 9 anys cinturó blanc i groc, Izan de Miguel va ser eliminat en vuitens i Manu Expósito, en primera ronda.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).