Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Set parelles del club…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set parelles del club participen en el II Open Estatal de Frontennis Olímpic de Cogeces del Monte

 

Set parelles del CN Terrassa van participar el cap de setmana passat en el II Open Estatal de Frontennis de pilota olímpica, prova puntuable per al rànquing estatal que va celebrar-se a Cogeces del Monte (Valladolid). La competició, que es va estructurar en quatre categories, va aplegar 70 jugadors distribuïts en 50 parelles diferents. El fet que, en només tres mesos, es disputin a Barcelona els Campionats del Món de Pilota, va contribuir a que l’esdeveniment comptés amb un cartell d’alt nivell, que va incloure els campions d’Espanya de l’any 2018 de totes les categories, des de la sub’14 fins a la sènior, així com els integrants de la preselecció absoluta i sub’22 entre els quals sortiran els elegits per competir a la capital catalana.

El club va presentar cinc parelles en categoria absoluta. Dues d’elles, les formades per Xavi Dalmases i Dani Mendoza i per Enric Rivero i Albert Domínguez, van arribar a vuitens de final, mentre que les altres tres, integrades per Paco Nieto i Albert Vaghi, Víctor Modenes i Biel Vaghi i Pol Dalmases i Ferran Cantariño, van caure en setzens de final.

Per la seva banda, en categoria juvenil, Enric Rivero i Albert Domínguez van perdre en quarts de final, i Biel Vaghi i Víctor Modenes van quedar fora de competició en la ronda de vuitens.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.