Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Set parelles del club…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set parelles del club participen en el II Open Estatal de Frontennis Olímpic de Cogeces del Monte

 

Set parelles del CN Terrassa van participar el cap de setmana passat en el II Open Estatal de Frontennis de pilota olímpica, prova puntuable per al rànquing estatal que va celebrar-se a Cogeces del Monte (Valladolid). La competició, que es va estructurar en quatre categories, va aplegar 70 jugadors distribuïts en 50 parelles diferents. El fet que, en només tres mesos, es disputin a Barcelona els Campionats del Món de Pilota, va contribuir a que l’esdeveniment comptés amb un cartell d’alt nivell, que va incloure els campions d’Espanya de l’any 2018 de totes les categories, des de la sub’14 fins a la sènior, així com els integrants de la preselecció absoluta i sub’22 entre els quals sortiran els elegits per competir a la capital catalana.

El club va presentar cinc parelles en categoria absoluta. Dues d’elles, les formades per Xavi Dalmases i Dani Mendoza i per Enric Rivero i Albert Domínguez, van arribar a vuitens de final, mentre que les altres tres, integrades per Paco Nieto i Albert Vaghi, Víctor Modenes i Biel Vaghi i Pol Dalmases i Ferran Cantariño, van caure en setzens de final.

Per la seva banda, en categoria juvenil, Enric Rivero i Albert Domínguez van perdre en quarts de final, i Biel Vaghi i Víctor Modenes van quedar fora de competició en la ronda de vuitens.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).