Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Set medalles en el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set medalles en el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes

 

 

El CN Terrassa va assolir set medalles (quatre d’or, dues de plata i una de bronze) en el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes que va celebrar-se entre divendres i diumenge a l’Estany de Banyoles.

Jan Vilaseca va brillar en categoria infantil en penjar-se el bronze català sobre una distància de 5.000 metres amb una marca d’1h07’54”. La també infantil Aroa Espinosa va completar els 5.000 metres amb un temps de 1h’11’14”, crono que la va situar sisena en la classificació catalana i 24a en l’estatal. En categoria júnior 1, Joan Ruiz va nedar la prova de 7.500 metres amb una marca d’1h31’34”, temps que el va col·locar quart a nivell català i 21è en la classificació estatal. El també júnior Nil Sánchez va ser novè en el Campionat de Catalunya en aquesta mateixa prova amb un crono d’1h39’42”.

 

Sis podis en categoria màster

 

Les altres sis medalles van arribar en categoria màster i sobre una distància de 3.000 metres. Sílvia Pagès va fer el doblet en +55 en imposar-se tant a nivell català com estatal amb un temps de 47’22”. També van repetir èxit Mario Guillén i Anna Serra, campions de Catalunya +40 i +20, respectivament, i medallistes de plata a nivell estatal. Guillén va establir un temps de 37’56”, mentre que Serra va assolir una marca de 43’08”.

El club va comptar amb quatre representants més en aquesta cita. Joaquim Lloberas va ser 10è de Catalunya i 18è d’Espanya en categoria +45 (42’24”); Sandra Faro va classificar-se setena de Catalunya i 11a d’Espanya en categoria +35 (49’34”); Sensi Maillo va finalitzar novena de Catalunya i 11a d’Espanya en categoria +50 (59’50”); i Olga Álvarez va ser setena de Catalunya +50 amb un temps de 57’41”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.