Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Set medalles en el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set medalles en el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes

 

 

El CN Terrassa va assolir set medalles (quatre d’or, dues de plata i una de bronze) en el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes que va celebrar-se entre divendres i diumenge a l’Estany de Banyoles.

Jan Vilaseca va brillar en categoria infantil en penjar-se el bronze català sobre una distància de 5.000 metres amb una marca d’1h07’54”. La també infantil Aroa Espinosa va completar els 5.000 metres amb un temps de 1h’11’14”, crono que la va situar sisena en la classificació catalana i 24a en l’estatal. En categoria júnior 1, Joan Ruiz va nedar la prova de 7.500 metres amb una marca d’1h31’34”, temps que el va col·locar quart a nivell català i 21è en la classificació estatal. El també júnior Nil Sánchez va ser novè en el Campionat de Catalunya en aquesta mateixa prova amb un crono d’1h39’42”.

 

Sis podis en categoria màster

 

Les altres sis medalles van arribar en categoria màster i sobre una distància de 3.000 metres. Sílvia Pagès va fer el doblet en +55 en imposar-se tant a nivell català com estatal amb un temps de 47’22”. També van repetir èxit Mario Guillén i Anna Serra, campions de Catalunya +40 i +20, respectivament, i medallistes de plata a nivell estatal. Guillén va establir un temps de 37’56”, mentre que Serra va assolir una marca de 43’08”.

El club va comptar amb quatre representants més en aquesta cita. Joaquim Lloberas va ser 10è de Catalunya i 18è d’Espanya en categoria +45 (42’24”); Sandra Faro va classificar-se setena de Catalunya i 11a d’Espanya en categoria +35 (49’34”); Sensi Maillo va finalitzar novena de Catalunya i 11a d’Espanya en categoria +50 (59’50”); i Olga Álvarez va ser setena de Catalunya +50 amb un temps de 57’41”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).