Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Set medalles en el 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set medalles en el 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

 

 

Mario Guillén bat el rècord d’Espanya de 400 m lliures S16

 

 

 

El CN Terrassa va aconseguir set medalles (cinc d’or i dues de bronze) en el 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Barcelona sota l’organització de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral amb la col·laboració de B-Swim. El campionat va desenvolupar-se en format inclusiu, de manera que va aplegar nedadors de natació convencional i nedadors de natació adaptada.

Àlex Villarejo va doblar victòria en imposar-se en els 200 m braça (2.44.54) i en els 100 m esquena (1.07.18). Al seu torn, Aroa Espinosa va vèncer els 200 m esquena (2.27.52), mentre que Sarai Gascón va adjudicar-se els 100 m papallona (1.11.26). El darrer triomf va arribar de la mà del relleu 4×50 m lliures femenins integrat per Judith Pérez, Gascón, Laia Talavera i Espinosa (2.01.87). Villarejo va arrodonir la seva actuació amb un bronze en 200 m estils (2.26.88). Completa la collita de podis el bronze del quartet de 4×50 m estils femenins integrat per Queralt Díaz, Pérez, Gascón i Laura Anguelina Portero (2.39.14). Al marge de les medalles, cal subratllar que Mario Guillén va batre el rècord d’Espanya de 400 m lliures S16 i el va deixar en 4.51.83.

 

Set finalistes A

 

A més dels podis, el club va acumular set places de finalista A. Ferran Ruiz va ser quart en els 100 m esquena (1.05.62) i en els 50 m lliures (25.37), mateix èxit que va assolir Àlex Villarejo en els 100 m lliures (58.69). També van quedar-se a tocar del bronze el relleu masculí de 4×50 m lliures (2.02.06), amb José Luis Corredera, Mario Guillén, Àlex Sánchez i Ferran Ruiz, el relleu masculí de 4×50 m estils (2.41.80), integrat per Corredera, Pau González, Sánchez i Ruiz. Així mateix, Laia Talavera va classificar-se setena en 200 m estils (2.39.61) i Queralt Díaz va finalitzar vuitena en 100 m esquena (1.13.64).

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).