Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Set medalles en el 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Set medalles en el 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

 

 

Mario Guillén bat el rècord d’Espanya de 400 m lliures S16

 

 

 

El CN Terrassa va aconseguir set medalles (cinc d’or i dues de bronze) en el 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Barcelona sota l’organització de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral amb la col·laboració de B-Swim. El campionat va desenvolupar-se en format inclusiu, de manera que va aplegar nedadors de natació convencional i nedadors de natació adaptada.

Àlex Villarejo va doblar victòria en imposar-se en els 200 m braça (2.44.54) i en els 100 m esquena (1.07.18). Al seu torn, Aroa Espinosa va vèncer els 200 m esquena (2.27.52), mentre que Sarai Gascón va adjudicar-se els 100 m papallona (1.11.26). El darrer triomf va arribar de la mà del relleu 4×50 m lliures femenins integrat per Judith Pérez, Gascón, Laia Talavera i Espinosa (2.01.87). Villarejo va arrodonir la seva actuació amb un bronze en 200 m estils (2.26.88). Completa la collita de podis el bronze del quartet de 4×50 m estils femenins integrat per Queralt Díaz, Pérez, Gascón i Laura Anguelina Portero (2.39.14). Al marge de les medalles, cal subratllar que Mario Guillén va batre el rècord d’Espanya de 400 m lliures S16 i el va deixar en 4.51.83.

 

Set finalistes A

 

A més dels podis, el club va acumular set places de finalista A. Ferran Ruiz va ser quart en els 100 m esquena (1.05.62) i en els 50 m lliures (25.37), mateix èxit que va assolir Àlex Villarejo en els 100 m lliures (58.69). També van quedar-se a tocar del bronze el relleu masculí de 4×50 m lliures (2.02.06), amb José Luis Corredera, Mario Guillén, Àlex Sánchez i Ferran Ruiz, el relleu masculí de 4×50 m estils (2.41.80), integrat per Corredera, Pau González, Sánchez i Ruiz. Així mateix, Laia Talavera va classificar-se setena en 200 m estils (2.39.61) i Queralt Díaz va finalitzar vuitena en 100 m esquena (1.13.64).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.