Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Servei d’Osteopatia

L’osteopatia és un sistema de diagnòstic i tractament per un ampli ventall de condicions mèdiques. Treballa amb l’estructura i la funció del cos i es basa en el fet que el benestar d’un individu depèn de l’esquelet, músculs, lligaments i teixits connectius que funcionen junts sense problemes.

Per un osteòpata cos i estructura han d’anar plegats per funcionar correctament. Es treballa l’equilibri del cos fent servir el tacte i la manipulació física per augmentar la mobilitat d’articulacions, alliberar tensions musculars, millorar la circulació de sang i nervis als teixits i ajudar als mecanismes de curació del propi cos.

Els beneficis de l’osteopatia són molts i permet observar bons resultats en curt termini. Entre aquests avantatges podem trobar l’equilibri entre músculs i sistema nerviós o l’estabilitat i equilibri del cos. A més, com es tracta d’un tractament poc invasiu i poc dolorós. Es tracten les patologies des del seu origen, cosa que millora l’estat general del pacient i la seva qualitat de vida.

 

Servei a càrrec de Jordi Hurtado, osteòpata i fisioterapeuta. Col·legiat núm. 3520. Restablim l’equilibri del cos.

“El propi cos i les seves pròpies forces, amb l’ajuda intel·ligent del terapeuta, és el que realitzarà la correcció”.

A. T. Still

Especialitats (entre d’altres)

  • Patologia de columna
  • Lesions esportives
  • Lesions de l’aparell locomotor
  • Dolor crònic
  • Síndromes vertiginoses

Preus

  • Socis: 55€
  • No socis: 60€

Més informació

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.