Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Servei de Nutricionista

Descripció

Servei a càrrec de Laura Garcia. Nutricionista. Col·legiada núm. 2145.

Si vols millorar els teus hàbits alimentaris o millorar la teva composició corporal, no esperis més i demana hora.

Les primeres visites tenen una durada d’1 hora i les revisions, de 30 minuts. També pots agafar hora per una visita curta de 15 minuts sense cost on ens podem conèixer i et puc explicar com treballo.

A la primera visita, farem una recopilació de dades, una entrevista nutricional i una primera presa de contacte. La pauta nutricional serà enviada en un termini d’una setmana. A les revisions, compararem dades de composició corporal, abordarem problemes i dubtes que hagin sorgit i modificarem les pautes d’alimentació. Les revisions també serveixen per assolir i avançar en els nostres objectius.

L’objectiu principal és acompanyar-te en el canvi d’hàbits i que puguis mantenir-los en el temps.

Si vius en parella i voleu fer un canvi en la vostra alimentació, podeu demanar una visita de parella, on adaptarem el menú a les necessitats dels dos i farem la mesura de composició corporal.

Especialitats

  • Hàbits nutricionals
  • Coaching nutricional
  • Pèrdua de pes
  • Alimentació esportiva
  • Alimentació en les diferents etapes de la dona

Horaris

  • Dilluns, de 16.00 a 20.00h.
  • De dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 20.00h

Preus

Soci No soci
Primera visita 50€ 60€
Revisions 40€ 50€
Primera visita parella 75€ 95€
Revisions visita parella 60€ 80€
Visita estudi composició corporal 20€ 20€

Enllaços

Més informació

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).