Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Servei de Nutricionista

Descripció

Servei a càrrec de Laura Garcia. Nutricionista. Col·legiada núm. 2145.

Si vols millorar els teus hàbits alimentaris o millorar la teva composició corporal, no esperis més i demana hora.

Les primeres visites tenen una durada d’1 hora i les revisions, de 30 minuts. També pots agafar hora per una visita curta de 15 minuts sense cost on ens podem conèixer i et puc explicar com treballo.

A la primera visita, farem una recopilació de dades, una entrevista nutricional i una primera presa de contacte. La pauta nutricional serà enviada en un termini d’una setmana. A les revisions, compararem dades de composició corporal, abordarem problemes i dubtes que hagin sorgit i modificarem les pautes d’alimentació. Les revisions també serveixen per assolir i avançar en els nostres objectius.

L’objectiu principal és acompanyar-te en el canvi d’hàbits i que puguis mantenir-los en el temps.

Si vius en parella i voleu fer un canvi en la vostra alimentació, podeu demanar una visita de parella, on adaptarem el menú a les necessitats dels dos i farem la mesura de composició corporal.

Especialitats

  • Hàbits nutricionals
  • Coaching nutricional
  • Pèrdua de pes
  • Alimentació esportiva
  • Alimentació en les diferents etapes de la dona

Horaris

  • Dilluns, de 16.00 a 20.00h.
  • De dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 20.00h

Preus

SociNo soci
Primera visita50€60€
Revisions30€40€
Primera visita parella75€95€
Revisions visita parella60€80€
Visita estudi composició corporal20€20€

Enllaços

Més informació

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.