Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Gabinet mèdic

El Centre Mèdic Esportiu està homologat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per realitzar proves medicoesportives. Tots els reconeixements es fan seguint els protocols sanitaris.

T’oferim un ampli ventall de proves mèdiques per tal de garantir una pràctica de l’esport de forma saludable i segura:

Proves d’esforç

Es recomana fer-se una prova d’esforç quan es té la intenció d’incorporar-se a una activitat esportiva.

  • Valoració personalitzada del tipus d’activitat física que s’ha fet fins al moment i la que es té intenció de fer.
  • Valoració d’antecedents personals i familiars de problemes cardiovasculars.
  • Exploració de l’aparell cardiovascular.
  • Prova d’esforç amb cicloergòmetre.

La prova d’esforç amb cicloergòmetre serveix per valorar l’adaptació cardiovascular a exercicis màxims, controlant l’aparició d’alteracions que puguin suposar una contraindicació per a la pràctica esportiva (cardiopaties desconegudes per l’esportista relacionades amb activitats de mitjana o alta intensitat) en un ambient controlat i sota la supervisió de personal mèdic.

La prova d’esforç serveix també per donar pautes de treball cardiovascular de cara a millorar el rendiment esportiu.

Preu soci: 55 € / Preu no soci: 70 €.

Revisions mèdiques per als socis i esportistes

La realització d’una revisió mèdica esportiva té una finalitat preventiva amb diversos objectius. Entre ells, descartar possibles problemes que poguessin comprometre el desenvolupament i rendiment, i l’existència de patologies o limitacions relacionades amb les exigències requerides.

Revisió Mèdica

Es valora l’aptitud per fer esport i s’aconsellen les pràctiques més adients en funció de l’estat de salut i dels objectius personals.

  • Antecedents personals i familiars.
  • Antropometria: valoració pes, alçada i percentatge de greix.
  • Exploració aparell locomotor i flexibilitat.
  • Exploració respiratòria.
  • Exploració cardiovascular amb electrocardiograma i mesura tensió arterial.
  • Informe mèdic i esportiu on es reflecteixen les troballes i resultats de les exploracions realitzades.

Preu Soci: 26,50 € / Preu No Soci: 35 €

 

Més informació

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.