Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Festes d’aniversari

Descripció

Al Club Natació Terrassa tenim una àmplia experiència en l’organització de festes esportives i esdeveniments especials i, a més a més, disposem d’unes instal·lacions adequades per fer que l’esport i la diversió vagin plegats.

 • Monitoratge titulat i amb experiència en el món del lleure i de l’esport.
 • Servei de bar-restaurant.
 • Especialistes en festes aquàtiques.
 • Preus econòmics.

Modalitats

 • Festes Infantils
 • Festes Familiars
 • Festes Joves i Adults

Funcionament

 • Les festes esportives d’aniversari es duen a terme els dissabtes a la tarda o els diumenges i festius al matí. En èpoques de vacances, consultar disponibilitat.
 • Es fa la reserva d’un o més espais (piscina lúdica, camp de futbol, tatami).
 • Les festes es fan habitualment amb monitors/es que dirigeixen l’activitat. Aquests monitors/es són majors d’edat i amb experiència en el món de l’esport i del lleure.
 • La ràtio monitors/nens anirà en relació amb les edats dels nens/es.
 • Les activitats que es duen a terme van en relació amb les edats dels nens.
 • El cost seria, doncs, preu de reserva de l’espai per hores contractades + preu dels monitors necessaris per hores contractades.

Preus

ESPAI PREU PREU
Soci No soci
Tatami 34€/h 42€/h
Piscina 48€/h 62€/h
Camp de futbol 48€/h 62€/h
Monitor/a dissabte 23€/h 23€/h
Monitor/a diumenge 24€/h 24€/h

Bar del club

Us informarà sense compromís de l’oferta disponible per a les festes d’aniversari per si esteu interessats en realitzar un berenar o refrigeri.

Contacte: Joaquín González. Telèfon: 620 27 44 78. Email: info@cafecentral.cat

Una altra opció que oferim és utilitzar les taules de pícnic que estan ubicades al costat del parc infantil. Són d’ús lliure i podeu portar vosaltres mateixos el menjar i les begudes.

Descomptes

Si el teu fill/a està inscrit/a en alguna escola del club o realitza cursets de natació aquesta temporada 2023-2024, gaudirà d’un 10% de descompte en la reserva d’espai.

Pagament

El pagament s’efectua el mateix dia de la festa d’aniversari en el Punt d’Atenció al Soci amb targeta.

Per qualsevol dubte o aclariment, envieu un correu electrònic a bmonje@clubnatacioterrassa.cat

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.