Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Prieto i Alegre, altes

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sergio Prieto i Víctor Alegre s’incorporen al sènior masculí de waterpolo

 

El sènior masculí de waterpolo presentarà dues cares noves més de cara a la temporada 2019-2020. Al marge de la incorporació de Víctor Gutiérrez, el conjunt que dirigeix Dídac Cobacho comptarà amb dos joves jugadors de 19 anys formats a la pedrera del CN Atlètic-Barceloneta, Sergio Prieto i Víctor Alegre, amb els quals queda tancada la plantilla de la propera campanya.

El tècnic egarenc assegura que es tracta de dos waterpolistes “amb molt recorregut, polivalents, amb envergadura i que ens aportaran velocitat”. Respecte a Alegre, Cobacho explica que va operar-se de l’espatlla dreta el mes de gener i que es troba en ple procés de recuperació. “Ja està seguint un pla d’entrenament que li hem preparat perquè al setembre pugui començar a jugar amb nosaltres, tot i que crec que no estarà al cent per cent fins al mes de desembre”. L’entrenador terrassenc el defineix com un jugador “versàtil i amb bon llançament” que sol ocupar les posicions de quatre i cinc, es á dir, el lateral i l’extrem esquerre.

Quant a Prieto, el tècnic local en destaca la capacitat defensiva i la visió de joc. “És un waterpolista intel·ligent que, malgrat la seva joventut, té el cap com un veterà”. Prieto, que ocupa les posicions u i dos de l’arc, l’extrem i el lateral dret, té experiència en competició europea atès que enguany ha format part del primer equip de l’Atlètic-Barceloneta.

Tant Alegre com Prieto es mostren molt satisfets de la decisió presa. Alegre entén que el CN Terrassa “és un dels millors clubs de la lliga, tant a nivell absolut com en categories inferiors”. Prieto, al seu torn, afirma que volia incorporar-se a un club “de nivell per tal de gaudir de més minuts que al Barceloneta”.

 

Formats al Barceloneta i amb medalles internacionals

 

Sergio Prieto i Víctor Alegre han desenvolupat una trajectòria esportiva molt similar. Tots dos s’han format al CN Atlètic-Barceloneta i, com a companys de generació de Bernat Sanahuja, acumulen els mateixos èxits que l’egarenc amb les seleccions espanyoles de categories inferiors.

Prieto va néixer a Esplugues de Llobregat el 27 d’octubre del 2000. La temporada passada va militar al primer equip mariner, de manera que el seu palmarès inclou quatre títols, la Copa Catalunya, la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya. A més, va ser quart a la Final Eight de la Champions League. Amb la selecció espanyola, l’any 2017 va ser subcampió d’Europa juvenil a Malta, mentre que, l’any 2018, va proclamar-se subcampió del Món juvenil a Szombathely (Hongria) i va penjar-se la medalla de bronze al Campionat d’Europa Júnior de Minsk (Bielorússia).

Per la seva banda, Alegre va néixer a Barcelona el 21 de gener del 2000. Després de passar per les categories inferiors del Barceloneta, va militar la temporada passada al CN Catalunya, on va jugar poc a causa de la lesió a l’espatlla dreta de la qual es va operar el mes de gener. Amb el combinat estatal, compta amb les mateixes medalles internacionals que Prieto. Ambdós jugadors esperen disputar amb la selecció espanyola el Campionat del Món Júnior que tindrà lloc a Kuwait del 12 al 20 de desembre d’enguany.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).