Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Sergi Mora, plata al Campionat d’Europa Júnior Masculí de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sergi Mora, plata al Campionat d’Europa Júnior Masculí de waterpolo

 

 

El tècnic del club va exercir de segon entrenador del combinat estatal

 

 

 

El tècnic Sergi Mora va penjar-se la medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior Masculí de Waterpolo que va celebrar-se a Podgorica (Montenegro) del 18 al 25 de setembre. El manresà, segon entrenador del sènior masculí del club, va exercir de tècnic ajudant del seleccionador Chus Martín.

Espanya va caure en la gran final contra Sèrbia per un ajustat 9 a 8 (2-1, 3-3, 2-3 i 2-1). La selecció estatal va arribar al descans un gol per sota (5-4). A la represa, la diferència va créixer fins al 7 a 5, però una reacció esplèndida en el tram final del tercer període va situar l’empat a set a falta dels últims vuit minuts. Kovacevic, només arrencar, va marcar el 8 a 7. Espanya va empatat tot seguit de la mà de Gerard Gil. Una acció en home de més que va transformar Martinovic a dos minuts de la botzina va decantar la balança del costat serbi.

 

Trajectòria impecable

 

Espanya va tancar la primera fase com a líder del grup A després de batre els Països Baixos (11-9), Malta (15-9) i Txèquia (23-5). Posteriorment, en quarts de final, els de Chus Martín van deixar fora de la lluita per les medalles Montenegro, la selecció amfitriona, a la qual van batre per 10 a 8 en un matx magnífic. En semis, el combinat estatal va desfer-se de Grècia per un ajustat 12 a 11.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).