Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Seguiment de la fase prèvia de la Champions League de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Seguiment de la fase prèvia de la Champions League de waterpolo

 

El sènior masculí de waterpolo afronta a partir de demà la fase prèvia de la Champions League a Budapest. El conjunt de Dídac Cobacho està enquadrat en el grup B1, en què tindrà com a rivals l’OSC Budapest, el Sintez Kazan rus, el Radnicki Kragujevac serbi i el Tourcoing francès.

 

Calendari

 

Dijous 12 de novembre

10.00h. CN Terrassa- Sintez Kazan

17.00h. CN Terrassa – Radnicki Kragujevac

 

Divendres 13 de novembre

19.00h. CN Terrassa – OSC Budapest

 

Dissabte 14 de novembre

15.00h. CN Terrassa – Tourcoing

 

El diumenge 15 de novembre l’equip afrontarà un darrer partit en funció de la posició que hagi assolit en el grup.

 

Clica aquí per consultar tots els detalls de la competició i veure els partits en directe!

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.