Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Segones posicions en l’Open de Sant Fost…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Segones posicions per al CN Terrassa en l’Open de Sant Fost de Campsentelles de frontennis

 

El CN Terrassa va protagonitzar una actuació notable en l’Open de Sant Fost de Campsentelles de frontennis, primera prova puntuable per al Campionat de Catalunya en modalitat olímpica que va aplegar dotze parelles, la meitat de les quals amb presència de jugadors del club. Aquesta competició consta de cinc proves, la següent de les quals se celebrarà a les instal·lacions del Pla del Bon Aire el proper 7 de juliol.

El club va obtenir el segon lloc en les dues categories en joc. En Primera Categoria, Vicenç Sellarés, fent parella amb el jugador del Berga Joan Barniol, van perdre la final contra la parella de l’Abrera formada per José Juan Cuesta i Daniel Mendoza per 12 a 22. Així mateix, en Segona Categoria, Paco Nieto i Carlos Domínguez van caure contra la parella del Cerdanyola integrada per Javi Martínez i José Salvatierra per 17 a 21.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.