CN Terrassa: Domene, Pe帽a (2), Panicello (1), Ortiz (4), Cantero, Cardona (1), Rodr铆guez (1), Montoya (1), Cuenda, Samper (1), Dom猫nech (2), Leit贸n (2), Tamayo.

CN Sant Feliu: Lorca, Vesperinas (1), Bargall贸 (1), Marcos, Goset, Roca (2), Maldonado, Moreno (2), Abell谩n, Eldredge, L. Garcia, A. Garcia, L贸pez.

Entrenadora: Manolo Su谩rez.

脌rbitres: Gu脿rdia i Ba帽os.

Parcials: 3-2, 3-2, 4-1 i 5-1.

Resultat acumulat: 3-2, 6-4, 10-5, 15-6.

Evoluci贸 del marcador: (0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2), (3-3, 4-3, 5-3, 5-4, 6-4), (7-4, 8-4, 8-5, 9-5, 10-5), (11-5, 11-6, 12-6, 13-6, 14-6, 15-6).

El s猫nior femen铆 de waterpolo va v猫ncer el CN Sant Feliu (15-6) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Premaat Divisi贸 d鈥橦onor. El conjunt de Xavi P茅rez va fonamentar el triomf, el segon de la temporada, en dos quarts finals espl猫ndids, en qu猫 va encadenar un parcial de 9 a 2. Amb aquest resultat, les egarenques pugen al sis猫 lloc de la taula.

La primera meitat del partit va ser prou igualada. Les visitants van avan莽ar-se al minut de joc en una acci贸 en superioritat que va resoldre Roca. Les locals van capgirar el marcador en nom茅s un minut i mig gr脿cies a un penal transformat per Bea Ortiz i a Paula Leit贸n. Les egarenques van mantenir l鈥檃vantatge m铆nim despr茅s que Pili Pe帽a contrarest茅s la diana pr猫via de Bargall贸 (3-2).

El segon per铆ode va assemblar-se for莽a al primer. El CN Terrassa tenia el partit sota control, per貌 encara no era capa莽 d鈥檕brir una difer猫ncia significativa. Moreno va empatar a tres nom茅s comen莽ar el quart. Les de Xavi P茅rez van respondre amb un parcial de 2 a 0, amb Bea Ortiz i Olga Dom猫nech com a protagonistes. Moreno va repetir per part visitant. No obstant, el CN Terrassa va poder marxar al descans amb un coix铆 de dues dianes despr茅s que Ortiz torn茅s a batre L贸pez de penal (6-4).

A la represa, les egarenques van apujar el llist贸 i van acabar amb la resist猫ncia visitant. A partir d鈥檜n waterpolo fluid, van encadenar un parcial contundent de 9 a 2 i van resoldre el matx. Leit贸n i Dom猫nech, en jugadora de m茅s, van eixamplar el forat fins al 8 a 4 mitjan tercer per铆ode. Un penal de Cristina Cantero va permetre el Sant Feliu retallar dist脿ncies per mitj脿 de Vesperinas. La reacci贸, per貌, va ser nom茅s un miratge. En el darrer minut del quart, Elia Montoya i Judith Panicello van enfilar l鈥檈lectr貌nic fins al 10 a 5.

En els 煤ltims vuit minuts, el CN Terrassa va passar per sobre d鈥檜n Sant Feliu sense resposta. Marta Samper va marcar l鈥檕nz猫 nom茅s comen莽ar. Roca, en superioritat num猫rica, va replicar per part visitant. Les de Xavi P茅rez van certificar un triomf convincent amb un parcial final de 4 a 0, obra d鈥橭rtiz, Pe帽a, J煤lia Rodr铆guez i Martina Cardona (15-6).

Visita a l鈥橢scuela WP Zaragoza

El CN Terrassa visitar脿 l鈥橢scuela WP Zaragoza en partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga Premaat Divisi贸 d鈥橦onor. El matx se celebrar脿 a la piscina del Parque de Bomberos de la capital aragonesa el dissabte 9 de novembre a les 18.00h.