Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Segona plaça de finalista per a Mario Mollà en el Campionat del Món Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, sisè en la final del 4×50 m lliures al Campionat del Món Absolut de natació

 

 

El quartet espanyol bat el rècord d’Espanya més longeu en piscina de 25 metres

 

 

El nedador Mario Mollà s’ha classificat en una magnífica sisena posició en la final de 4×50 m lliures en la tercera jornada del Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que s’està celebrant a Melbourne (Austràlia) fins diumenge. És la segona plaça de finalista que obté Mollà, que ja havia estat sisè amb el quartet de 4×100 m lliures en la primera jornada de competició.

El quartet estatal, completat per Carles Coll, Luis Domínguez i Sergio de Celis, ha establert uns esplèndids 1.24.83 i ha fet miques el rècord d’Espanya anterior, 1.26.26, que van assolir a Trieste l’any 2005 Edu Lorente, Javi Noriega, Laín García i Javier Urtasun. Es tracta de la plusmarca estatal més longeva en piscina de 25 metres. El títol mundial ha estat per a Austràlia amb un temps d’1.23.44. Itàlia, plata amb 1.23.48, i els Països Baixos, bronze amb 1.23.75, han ocupat les dues altres places de podi.

Coll ha nedat la primera posta amb un registre de 21.59. Domínguez n’ha pres el relleu i ha cobert els 50 metres en 21.08. De Celis ha estat el tercer rellevista en saltar a l’aigua i ha establert un temps de 21.04. Mollà ha protagonitzat la darrera posta, en què ha aturat el crono en 21.12. Espanya s’ha quedat a només vuitanta centèsimes dels Estats Units, cinquens amb 1.24.03.

 

Setè millor temps en sèries

 

El quartet estatal ja havia rendit a un nivell excel·lent en sèries en aconseguir el setè millor temps dels inscrits amb 1.26.29, a només tres centèsimes del rècord d’Espanya. Mollà va nedar la tercera posta amb un temps de 21.72.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.