Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Segona medalla per a Sarai Gascón en el Campionat del Món de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Segona medalla per a Sarai Gascón en el Campionat del Món de Natació Adaptada

 

 

L’egarenca es penja el bronze en els 100 m lliures S9

 

 

 

 

La nedadora Sarai Gascón va penjar-se ahir la segona medalla en el Campionat del Món de Natació Adaptada que s’està celebrant a Funchal, a la illa portuguesa de Madeira. És el dinovè podi que assoleix la terrassenca en una cita mundialista.

L’egarenca va aconseguir el bronze en els 100 m lliures S9 amb una marca d’1.03.40, a només cinc centèsimes de la medallista de plata, l’australiana Emily Beecroft (1.03.35). La brasilera Mariana Ribeiro va proclamar-se campiona amb un registre d’1.03.04. Gascón va acabar els primers 50 metres en el tercer lloc amb 30.53. En la segona meitat de la cursa, la terrassenca va arribar a ocupar la segona plaça, però Beecroft la va superar in extremis en els metres finals.

 

Tercera millor marca en sèries

 

L’egarenca va ser tercera en l’única sèrie matinal de la prova amb un crono d’1.05.28.

 

Avui, torn per al 4×100 m estils mixt

 

La nedadora local afrontarà avui la cinquena prova en la cita mundialista, els 4×100 m estils mixt.

El calendari de l’egarenca contempla dues distàncies més:

 

Dissabte 18                     50 m lliures i 4×100 m lliures mixt  

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.