Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Segon lloc en el 1r Torneig de Reis de Waterpolo Ability

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Segon lloc en el 1r Torneig de Reis de Waterpolo Ability

 

El CN Terrassa va classificar-se en segona posició en el 1r Torneig de Reis de Waterpolo Ability que va celebrar-se diumenge passat a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell, una cita històrica per fer avançar aquesta modalitat esportiva. La competició va desenvolupar-se en format triangular i va comptar amb la presència també del CN Barcelona.

El conjunt dirigit per Dani Nart i Jordi Bosch va imposar-se al CN Sabadell per 11 a 5 i va caure contra el CN Barcelona per 14 a 6. Els cenebistes van fer-se amb el títol en batre també els amfitrions per 14 a 7.

El waterpolo ability es va crear a Barcelona l’any 2021 amb la finalitat de donar cabuda a esportistes amb capacitats diverses en el món del waterpolo. El CN Terrassa va esdevenir el segon equip de Catalunya amb un equip de waterpolo ability amb la intenció de donar continuïtat a tots els waterpolistes de la pedrera amb diversitat funcional.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.