Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Waterpolo adaptat

Horaris
En construcció

CADET FEMENÍ

(PISCINES ÀREA OLÍMPICA)

C.N. TERRASSA C C.E. MEDITERRANI

ABSOLUT MASCULÍ

(CN SANT ANDREU)

C.N. SANT ANDREU C C.N. TERRASSA

MÀSTERS

(CN PREMIÀ)

C.N. PREMIÀ C C.N. TERRASSA

BÀSQUET MINI FEMENÍ

(C.E.M. CAN CASABLANQUES - Pista Nova)

SANT QUIRZE BÀSQUET CLUB Vs CN TERRASSA B

Preus
En construcció

És responsabilitat del pare, mare o tutor legal (en el cas dels menors d’edat), i dels esportistes majors d’edat, facilitar les dades de contacte actualitzades (correu electrònic i telèfon) per tal de poder rebre tota la informació oficial de la secció i del Club.

DESCOMPTES

Els germans tenen dret al 5% de descompte i, a partir del 3r germà, al 10%.

REBUTS RETORNATS O IMPAGATS

La devolució de 2 rebuts domiciliats ocasionarà la pèrdua del dret a assistir al curs i no eximeix el seu pagament. Per recuperar-lo, caldrà pagar els imports pendents i les despeses administratives.

PROTOCOL DE BAIXES

  • TRAMITACIÓ: Caldrà personar-se al Punt d’Atenció al Soci abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació i omplir el full de baixa de l’activitat per tal no generar cap altre rebut a partir de la seva recepció. També es pot enviar e-mail a puntinfo@clubnatacioterrassa.cat abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació sol·licitant la baixa de l’activitat i indicant el nom complet de la persona que es dona de baixa per tal de no generar cap altre rebut.
  • DURANT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I FINS A L’INICI DE L’ACTIVITAT: Les baixes per motius mèdics justificats (caldrà certificat mèdic) es veuran penalitzades amb un 10% sobre l’import de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça. Les baixes que es produeixin per voluntat pròpia es veuran penalitzades amb un 20% sobre l’import total de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
  • UN COP INICIADA L’ACTIVITAT: No es retornarà la matrícula un cop iniciada l’activitat ni els rebuts que s’hagin generat abans de la tramitació de la baixa.

 

Molt important! No es tindran en compte les baixes comunicades a l’entrenador i/o al coordinador.

Equips

No hi ha equips o no estan registrats a la pàgina web.

Organigrama

Palmarès

0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives

Història

Iniciat al Cub l’any 2021, el Waterpolo Adaptat representa una fusió única entre l’esport aquàtic i la inclusió. Neix de l’ampliació de l’oferta esportiva i aquàtica del Club per a les persones amb capacitats diverses.

Amb l’aigua com a entorn, es crea un espai ideal per a persones amb diversitat funcional. L’aigua com a element principal de l’esport facilita la movilitat per a persones amb tot tipus de capacitats diverses. La seva essència es basa a celebrar les habilitats i capacitats úniques de cada atleta, posant l’accent en què poden fer, en lloc de les seves limitacions.

Amb una visió que es centra en la inclusivitat, el Waterpolo Adaptat permet la participació tant de dones com d’homes. S’han modificat regles, equipaments i tècniques d’entrenament per assegurar que s’acomodin perfectament als nedadors amb capacitats diverses, garantint que cadascun d’ells tingui una experiència plena i enriquidora.

El 26 de març de 2022, es va disputar el primer partit de Waterpolo Adaptat a Espanya, entre el Club Natació Barcelona i el Club Natació Terrassa. Aquest esdeveniment històric va ser un èxit rotund, i va marcar una fita important en aquesta disciplina esportiva a Espanya.
Des d’aleshores, el Waterpolo Adaptat ha continuat creixent i guanyant reconeixement. A més, la temporada 2022/2023 ha estat marcada per un fet significatiu com ha estat la realització de la primera lliga d’aquest esport.

És una disciplina en construcció i desenvolupament i mentre continuem treballant en ella us mantindrem informats i informades a la nostra pàgina web.

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.