Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón, medalla de plata en 200 m estils SM9 al Campionat del Món de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sarai Gascón, medalla de plata en 200 m estils SM9 al Campionat del Món de Natació Adaptada

 

 

La nedadora Sarai Gascón va penjar-se ahir la primera medalla en el Campionat del Món de Natació Adaptada que s’està celebrant a Funchal, a la illa portuguesa de Madeira. És el divuitè podi que assoleix la terrassenca en una cita mundialista.

L’egarenca va aconseguir la plata en els 200 m estils SM9 amb un excel·lent crono de 2.34.87, millor marca personal, a només seixanta-sis centèsimes de la guanyadora, l’hongaresa Zsofia Konkoly (2.34.21). L’espanyola Anastasiya Dmytriv va obtenir el bronze amb 2.38.59.

Gascón va acabar la posta de papallona en primera plaça amb 32.22. A meitat de prova, després de la posta d’esquena, era tercera amb 1.15.13. La nedadora del CN Terrassa va anar clarament a més en el tram final de la cursa, en el qual va retallar notablement l’avantatge que havia tret Konkoly en la posta d’esquena. Gascón va completar els 50 m braça en 44.44 (1.59.57) i va situar-se en un segon lloc que ja no va abandonar fins al final, gràcies als 35.30 que va establir en la posta de crol.

 

Cinquena millor marca en sèries

 

L’egarenca va ser segona en la segona sèrie matinal amb un registre de 2.42.35, marca que li va proporcionar l’accés a la final amb el cinquè millor temps de les inscrites.

 

Avui, torn per als 100 m papallona S9

 

La nedadora local afrontarà avui la tercera prova en la cita mundialista, els 100 m papallona S9.

 

El calendari de l’egarenca contempla quatre distàncies més:

 

Dimecres 15. 100 m lliures S9

Dijous 16. 4×100 m estils mixt

Dissabte 18. 50 m lliures i 4×100 m lliures mixt  

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).