Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón i José…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sarai Gascón i José Antonio Marí sumen vuit medalles en el Campionat d’Europa de Natació Adaptada

 

Els nedadors del CN Terrassa Sarai Gascón i José Antonio Marí van quallar una actuació esplèndida en el Campionat d’Europa de Natació Adaptada que va celebrar-se a Dublín (Irlanda) entre el 13 i el 19 d’agost.

 

L’egarenca va proclamar-se triple campiona d’Europa en vèncer els 50 i els 100 m lliures S9 i els 100 m papallona S9. En la prova més ràpida del programa, va aturar el crono en 29.01, tot superant la portuguesa Susana Veiga, plata amb 29.78, i la també catalana Núria Marquès, bronze amb 30.39. Gascón va repetir èxit en l’hectòmetre, distància en què es va imposar amb 1.02.99, per davant de Núria Marquès, plata amb 1.03.46, i de la britànica Toni Shaw, bronze amb 1.04.27. La terrassenca va penjar-se la tercera medalla d’or en imposar-se en els 100 m papallona S9 amb una marca d’1.08.24. Toni Shaw, plata amb 1.09.18, i Núria Marquès, bronze amb 1.10.40, van acompanyar-la novament en el podi.

 

Gascón va tancar un campionat fantàstic en assolir la medalla de plata amb el quartet estatal de 4×100 m estils, juntament amb Núria Marquès, Isabel Y. Hernández i Teresa Perales. La terrassenca va nedar la segona posta, la de braça. Espanya va ser segona amb un temps de 5.03.64, per darrere de la Gran Bretanya, campiona amb 4.53.62. Dinamarca va obtenir el bronze (5.50.62).

 

Quatre medalles per a José Antonio Marí

 

L’altre representant del club en la màxima competició continental, José Antonio Marí, també va excel·lir en aconseguir quatre medalles. El valencià, que va nedar la posta de papallona, va penjar-se la plata amb el quartet estatal de 4×100 m estils, juntament amb Iñigo Llopis, Óscar Salguero i Ariel Enrique Schrenck. Espanya va establir un temps de 4.23.75 en una cursa que va vèncer Itàlia amb 4.13.79. El bronze va correspondre a Holanda (4.28.18).

 

Marí va sumar també tres medalles de bronze, dues en proves individuals. El nedador del CN Terrassa va ser tercer en els 100 m papallona S9 amb 1.01.15, només superat pels italians Federico Morlacchi (1.00.11) i Simone Barlaam (1.00.76), i en els 50 m lliures S9, distància en què va aturar el crono en 26.50. Barlaam va proclamar-se campió amb 25.00, nou rècord del món, per davant del ucraïnès Iurii Bozhynskyi, plata amb 26.43. El valencià va arrodonir una actuació magnífica amb un tercer bronze amb el quartet estatal de 4×100 m lliures, en el qual va nedar l’última posta. Acompanyat d’Iñigo Llopis, Ariel Enrique Schrenck i Sergio Salvador Martos, va aturar el crono en 4.00.75. L’or va recaure en Itàlia (3.50.86), mentre que Ucraïna va penjar-se la plata amb 3.53.92.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.