Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón i José Antonio…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sarai Gascón i José Antonio Marí es pengen deu medalles en l’Open Internacional d’Alemanya

 

Els nedadors del Club Natació Terrassa Sarai Gascón i José Antonio Marí van aconseguir deu medalles en l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada que va celebrar-se entre dijous i diumenge a Berlín. La competició, una de les més prestigioses del calendari internacional de natació paralímpica, va aplegar 550 nedadors de 50 països i va esdevenir una nova ocasió per afinar l’estat de forma de cara al gran objectiu d’enguany d’ambdós nedadors, el Campionat d’Europa que tindrà lloc a Dublín el mes d’agost.

L’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada va contemplar finals per categories al matí i finals en format multidisability a la tarda. Aquesta segona modalitat aplega tots els nedadors que participen en una prova. Gascón va vèncer quatre proves en la categoria S9 i va obtenir dues plates en la modalitat multidisability. En els 100 m papallona, va aturar el crono en 1.10.57, mentre que en 100 m lliures va establir un registre d’1.03.75. Així mateix, en els 50 m lliures i els 50 m papallona, va assolir unes marques respectives de 29.43 i 31.34. La terrassenca, a més, va classificar-se vuitena en 100 m braça SB9 (1.35.15). En la modalitat multidisability, Gascón va penjar-se la plata en els 50 i els 100 m papallona femenins amb 31.25 i 1.09.18, respectivament, i va ser tretzena en 50 (29.21) i 100 m lliures femenins (1.03.30).

Al seu torn, José Antonio Marí va guanyar els 50 m lliures S9 amb una marca de 26.58, els 100 m lliures S9 amb un temps de 57.22 i els 100 m papallona S9 amb 1.01.94. Així mateix, va obtenir la plata en els 50 m papallona S9 amb 28.14. En la modalitat multidisability, el nedador valencià va ser sisè en 100 m papallona amb 1.01.79, va classificar-se vuitè en 100 m lliures (57.27) i en 50 m papallona (27.76) i va ocupar el 17è lloc en 50 m lliures (26.57).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).