Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Natació, Waterpolo

Sarai Gascón i el sènior femení de waterpolo, reconeguts a la gala de l’esport femení

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sarai Gascón i el sènior femení de waterpolo, reconeguts a la gala de l’esport femení

 

 

 

La nedadora Sarai Gascón i el sènior femení de waterpolo van ser guardonats dissabte en l’acte “Entre totes, tot” que va celebrar-se a Tarragona. L’esdeveniment, organitzat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, va servir per exhibir el potencial de l’esport femení català.  

Durant la jornada, es van homenatjar 14 esportistes. A banda de Gascón i la seva companya de selecció Núria Marquès, van ser guardonades la pilot Laia Sanz, la jugadora de bàsquet Laia Palau, la futbolista Melanie Serrano, la corredora de muntanya Núria Picas, la fondista Esther Guerrero, les waterpolistes Elena Ruiz i Marta Bach, la marxadora Raquel González, la gimnasta Alba Petisco, la jugadora d’hoquei patins Aina Florenza, la regatista Laura Cabezas i la ciclista Mireia Benito. Totes elles van signar autògrafs i es van fer fotografies amb els assistents, que van poder conèixer així referents de l’esport femení català.

 

24 equips femenins

 

Així mateix, durant la gala, es van reconèixer els 24 equips femenins catalans que van participar la temporada passada en competicions internacionals, com ara el sènior femení de waterpolo del club, que va disputar per primera vegada a la història l’Eurolliga. També van ser guardonats altres conjunts de waterpolo, com el CN Sabadell, el CE Mediterrani i el CN Mataró, o el FC Barcelona.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.