Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón es penja tres medalles en l’Open Internacional d’Alemanya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sarai Gascón es penja tres medalles en l’Open Internacional d’Alemanya

 

 

La nedadora Sarai Gascón va aconseguir tres medalles (un or, una plata i un bronze) en l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada que va celebrar-se entre dijous i diumenge a Berlín. La competició, una de les més prestigioses del calendari internacional de natació paralímpica, va aplegar 400 nedadors d’arreu del món i va esdevenir una de les darreres proves d’alt nivell abans del Campionat del Món que tindrà lloc a Funchal (Portugal) del 12 al 18 de juny.

L’egarenca va vèncer els 50 m lliures S9 amb un registre de 29.10. Així mateix, va penjar-se la plata en els 200 m estils SM9, prova en què va aturar el crono en 2.37.97, i va obtenir el bronze en els 100 m papallona S9, distància en què va fer un temps d’1.10.26, marca que la va situar en quart lloc en la classificació multidisability, aquella que aplega tots els nedadors que participen en una prova. Gascón va disputar una quarta distància, els 100 m lliures, en la qual va ser desqualificada de forma discutible per moure’s a la sortida.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.