Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón es penja dues medalles d’or en les sèries mundials de natació paralímpica

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón, s’ha adjudicat dues medalles d’or en les sèries mundials de Berlín de la setmana passada. La capital alemanya va acollir de l’11 al 14 de maig, les sèries mundials de natació paralímpica.

Gascón va aconseguir pujar al més alt del podi en dues de les proves de relleu. Concretament, ho va fer en el 4×100 estils, va parar el cronòmetre amb un temps de 4:34.81″. Sarai a més va formar part del 4×100 lliures, juntament amb Íñigo Llopis, Nahia Zudaire i Ariel Schrenck, que van obtenir l’or amb un temps de 4:10.17″.

Pel que fa a les proves individuals, la nedadora egarenca també va destacar. Gascón va finalitzar tercera en els 100 papallona categoria S9 (i novena en categoria general) amb un temps d’ 1:10.89″. En els 200 estils, Gascón va assolir la primera plaça en la seva categoria S9, però la 6a en la classificació general. I el mateix va succeir-li en les altres dues proves que li quedaven. En els 100 lliures va ser primera en S9 i 17a en la general, després de parar el cronòmetre en 1:03.71″, mentre que en els 50 lliures va ser primera en la seva categoria i 15a en la general.

Gascón arriba ara a la recta final per la seva preparació pel Campionat Mundial de Natació paralímpica que acullirà la ciutat de Manchester, entre el 31 de juliol i el 6 d’agost, on Gascón ja va aconseguir la mínima necessària per a participar. Aquest Campionat Mundial donarà la classificació directa a París 2024 als medallistes d’or i plata de cada prova individual que estigui dins del programa de competició dels Jocs.

 

Anna López

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).