Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón es penja dues medalles d’or en les sèries mundials de natació paralímpica

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón, s’ha adjudicat dues medalles d’or en les sèries mundials de Berlín de la setmana passada. La capital alemanya va acollir de l’11 al 14 de maig, les sèries mundials de natació paralímpica.

Gascón va aconseguir pujar al més alt del podi en dues de les proves de relleu. Concretament, ho va fer en el 4×100 estils, va parar el cronòmetre amb un temps de 4:34.81″. Sarai a més va formar part del 4×100 lliures, juntament amb Íñigo Llopis, Nahia Zudaire i Ariel Schrenck, que van obtenir l’or amb un temps de 4:10.17″.

Pel que fa a les proves individuals, la nedadora egarenca també va destacar. Gascón va finalitzar tercera en els 100 papallona categoria S9 (i novena en categoria general) amb un temps d’ 1:10.89″. En els 200 estils, Gascón va assolir la primera plaça en la seva categoria S9, però la 6a en la classificació general. I el mateix va succeir-li en les altres dues proves que li quedaven. En els 100 lliures va ser primera en S9 i 17a en la general, després de parar el cronòmetre en 1:03.71″, mentre que en els 50 lliures va ser primera en la seva categoria i 15a en la general.

Gascón arriba ara a la recta final per la seva preparació pel Campionat Mundial de Natació paralímpica que acullirà la ciutat de Manchester, entre el 31 de juliol i el 6 d’agost, on Gascón ja va aconseguir la mínima necessària per a participar. Aquest Campionat Mundial donarà la classificació directa a París 2024 als medallistes d’or i plata de cada prova individual que estigui dins del programa de competició dels Jocs.

 

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.