Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón, bronze…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sarai Gascón, bronze en 100 m lliures S10 en els XVIII Jocs Mediterranis

 

La nedadora del Club Natació Terrassa Sarai Gascón va penjar-se la medalla de bronze en els 100 m lliures S10 en la tercera i última jornada de natació dels XVIII Jocs Mediterranis que s’estan celebrant a Tarragona. És la quarta medalla de la delegació del club després de les tres que va sumar Melani Costa en els dos primers dies de competició.

La terrassenca va ser tercera en la final de l’única prova prevista de natació adaptada amb un registre d’1.03.09. El títol va correspondre a la francesa Elodie Lorandi, amb 1.01.96, mentre que la italiana Alessia Scortechini va aconseguir la plata amb un temps d’1.02.38.

José Antonio Marí, al seu torn, va participar en la mateixa prova en categoria masculina. El nedador valencià va classificar-se quart amb una marca de 56.62. L’italià Stefano Raimondi va proclamar-se campió amb 53.38. El van acompanyar al podi l’espanyol David Levecq, plata amb 55.24, i l’italià Riccardo Menciotti, bronze amb 55.94. En les sèries matinals, Marí va establir el tercer millor registre dels inscrits amb 57.34.

 

Melani Costa, sisena en 400 m lliures  

 

D’altra banda, Melani Costa va cloure la seva participació als Jocs Mediterranis amb un sisè lloc en la final dels 400 m lliures. La mallorquina va aturar el crono en 4.15.13 en una cursa que va dominar la italiana Simona Quadarella, que va superar Mireia Belmonte en un veritable frec a frec (4.05.68 per 4.05.87). La portuguesa Diana Margarida Duraes va assolir el bronze amb 4.09.49. Costa havia estat cinquena en les sèries matinals amb una marca de 4.15.89.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.