Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Sarai Gascón afronta el Campionat del Món de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sarai Gascón afronta el Campionat del Món de Natació Adaptada

 

 

La nedadora egarenca disputarà set proves, cinc individuals i dos relleus

 

 

La nedadora Sarai Gascón prendrà part entre el 12 i el 18 de juny en el Campionat del Món de Natació Adaptada que se celebrarà a Funchal, a la illa portuguesa de Madeira. La competició s’havia de fer al setembre de l’any passat, però va endarrerir-se per la coincidència amb els Jocs Paralímpics de Tòquio. La cita aplegarà uns 600 nedadors de prop de 70 països.

La nedadora egarenca es mostra optimista davant la seva vuitena participació en un mundial. “Estic molt contenta, sobretot, per poder competir novament en un gran esdeveniment en representació del club. Estic molt agraïda”. Gascón subratlla que afronta el repte “com sempre, amb moltes ganes i il·lusió, convençuda de donar el màxim i d’intentar lluitar per les medalles”. La terrassenca assegura que ha entrenat “molt dur” per arribar en les millors condicions. “Tinc 29 anys, però, de vegades, l’edat és només un número. Segueixo estant en un nivell alt i estic orgullosa de continuar optant a les medalles”.

La nedadora del CN Terrassa debutarà el diumenge 12 en els 100 m braça. L’endemà dilluns prendrà part en els 200 m estils, el dimarts 14 intervindrà en els 100 m papallona i el divendres 15 disputarà els 100 m lliures. Gascón clourà el campionat amb el relleu 4×100 m estils mixt (dijous 16) i els 50 m lliures i el relleu 4×100 m lliures mixt (dissabte 18). L’egarenca assenyala com a proves principals les dues en què va ser medallista als Jocs de Tòquio, els 100 m lliures i els 100 m papallona. “Cal lluitar-les totes perquè, sovint, tot es decideix per dècimes”. Gascón apunta a les nedadores angleses, estatunidenques i australianes com a rivals més perilloses per a les places de podi, així com a la neozelandesa Sophie Pascoe.

 

Un escenari de bon record

 

La nedadora local explica que la piscina de Funchal li genera bones vibracions. “He disputat dos europeus allà, l’any 2016 i l’any 2021, i m’han anat rodons. Han estat de les millors competicions que he fet. Espero que ara el mundial em vagi igual de bé”. Gascón reconeix, però, que ajuntar en excés les competicions internacionals afegeix dificultat. “Els Jocs van acabar al setembre i, al juny, afrontem el mundial. És evident que el temps de preparació s’escurça notablement, encara que, de vegades, cal apostar més per entrenaments de qualitat que no pas de quantitat”.

 

Programa de proves

 

Aquest és el calendari de proves que afrontarà Sarai Gascón a Funchal:

 

Diumenge 12. 100 m braça SB9

Dilluns 13. 200 m estils SM9

Dimarts 14. 100 m papallona S9

Dimecres 15. 100 m lliures S9

Dijous 16. 4×100 m estils mixt

Dissabte 18. 50 m lliures i 4×100 m lliures mixt

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).