Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Domene i Montoya, al Mundial Júnior de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sandra Domene i Elia Montoya disputaran el Campionat del Món Júnior de waterpolo amb la selecció espanyola

 

 

Les waterpolistes Sandra Domene i Elia Montoya han estat convocades amb la selecció espanyola júnior femenina per participar en el Campionat del Món Sub’20 que se celebrarà a Funchal (Portugal) entre avui i el 15 de setembre. També figura en la convocatòria la jugadora incorporada per a la temporada vinent Paula Leitón. La llista elaborada per Javier Aznar i Ángel Luis Andreo està integrada per tretze jugadores nascudes entre el 1999 i el 2002.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Júnior
Campionat del Món
Funchal (Portugal). 9-15 de setembre

 

Ruth Ariño2001CN Sant Andreu
Alejandra Aznar2000CN Sant Andreu
Alba Bonamusa1999CN Mataró
Paula Camus2002CDN Boadilla
Helena Dalmases1999CE Mediterrani
Sofía Díaz1999CN Madrid Moscardó
Sandra Domene  2000CN Terrassa
Lucía Gómez2001CN Madrid Moscardó
Paula Leitón2000CN Sabadell
Elia Montoya       1999CN Terrassa
Silvia Morell2000CN Sant Andreu
Paula Nieto2001CN Sant Andreu
Berta Setó2000CE Mediterrani

 

 

Holanda, Brasil i Kazakhstan, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup B. Avui ha debutat amb un empat a dotze contra Holanda en partit jugat aquest matí. La resta de rivals de la primera fase són Kazakhstan (demà dimarts, 9.00h) i Brasil (dimecres 11, 17.20h). El grup A està integrat per Hongria, Japó, Estats Units i Austràlia; el grup C el formen Itàlia, Portugal, Rússia i Sud-àfrica; i el grup D aplega Canadà, Xina, Grècia i Nova Zelanda. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, que se celebraran el divendres 13, mentre que el segon i el tercer disputaran la ronda de vuitens de final el dijous 12. Les semifinals estan programades per al dissabte 14, mentre que la gran final es jugarà el diumenge 15.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.