Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Sandra Domene guanya…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sandra Domene guanya el Torneig Internacional Villa de Portugalete amb la selecció espanyola absoluta de waterpolo

 

La waterpolista Sandra Domene va adjudicar-se el triomf amb la selecció espanyola absoluta en el XXX Torneig Internacional Villa de Portugalete (Biscaia) que va celebrar-se des de divendres i fins ahir diumenge. Aquesta competició s’emmarca en la preparació del combinat de Miki Oca de cara al Campionat d’Europa de Barcelona que tindrà lloc del 14 al 28 de juliol.

La selecció estatal va debutar divendres al vespre, amb Sandra Domene sota els pals, amb un triomf contra Rússia per 10 a 8, en un partit que va resoldre gràcies a un parcial de 5 a 2 en el segon quart. L’endemà dissabte, Espanya va batre Grècia per 10 a 5, una victòria que es va gestar a la represa amb un parcial de 3 a 0. El combinat espanyol va completar el ple de triomfs ahir diumenge després de superar Austràlia per 11 a 8 en un xoc que va posar coll avall abans del descans (7-3).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.