Renovació del patrocini de Salt Idiomes

Salt Idiomes renova com a patrocinador del Club Natació Terrassa

 

 

El Club Natació Terrassa i Salt Idiomes han arribat a un acord que allarga una temporada més la col·laboració de l’escola d’idiomes amb l’entitat com a patrocinador de les seccions de futbol i de bàsquet. La relació entre ambdues parts va iniciar-se la campanya 2014-2015, amb un primer conveni de tres temporades de durada que afectava només la secció de futbol. La primera renovació de l’acord, vigent les campanyes 2017-2018 i 2018-2019, va suposar l’extensió de l’àmbit del patrocini a la secció de bàsquet. El conveni ha estat presentat en roda de premsa aquest migdia, en un acte que ha comptat amb la presència del president del club, Jordi Martín, i del gerent de Salt Idiomes, José Luis Cano.

Entre d’altres contraprestacions, l’acord contempla la presència del logotip de Salt Idiomes en la samarreta principal de tots els equips de la secció de futbol i de tots els equips de base de la secció de basquet, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials per als socis i presència en la pàgina web i en la pàgina oficial de Facebook del club. Al seu torn, Salt Idiomes farà una aportació econòmica i manté els avantatges i descomptes especials per als socis que hi estudiïn.

 

Vinculació amb empreses de renom

 

En la seva intervenció, el president Jordi Martín ha agraït a Salt Idiomes “la confiança” dipositada en el club “en donar continuïtat a aquesta esponsorització” i ha mostrat la seva satisfacció per estendre la vinculació amb “una empresa de referència en el sector dels idiomes a la ciutat”. “De fet, la nostra voluntat és vincular-nos amb empreses de renom de la ciutat per crear sinergies que ens beneficiïn a ambdues parts”, ha afegit.

Al seu torn, José Luis Cano ha assegurat que la renovació del conveni suposa “reforçar el compromís de Salt Idiomes amb el club i amb l’esport”. “De la mateixa manera que l’aprenentatge d’una llengua estrangera és important per a un nen o per a un jove, la pràctica de l’esport també ho és”, ha manifestat. “Són activitats que serveixen per al seu desenvolupament personal i professional”. Cano ha recordat que els socis del CN Terrassa gaudeixen de matrícula gratuïta en els cursos que imparteix Salt Idiomes.

 

Salt Idiomes, molt més que una escola d’idiomes

 

Salt Idiomes és molt més que una escola d’idiomes. Amb més de 30 anys d’experiència i més de 50 professors, ha estat un dels impulsors de l’ensenyament de llengües estrangeres a Terrassa. Compta amb 4 àrees de negoci: acadèmies, formació a empreses, serveis formatius d’extraescolars i cursos a l’estranger.

Aplica una metodologia d’ensenyament molt dinàmica i didàctica on ha sabut integrar les noves tecnologies a les aules. Com diu el gerent José Luis Cano, “volem que els nostres alumnes gaudeixin de l’experiència d’aprendre un nou idioma”. Amb 3 escoles a Terrassa, una d’elles just davant del club, fan formació per a nens, joves i adults, organitzen activitats socials i, a més, són centre acreditat per als exàmens oficials d’Oxford i Cambridge.

El compromís de Salt Idiomes amb l’esport és un reflex dels valors educatius que defensen.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies