Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Salt Idiomes, nou patrocinador de la secció de vòlei

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Salt Idiomes, nou patrocinador de la secció de vòlei

 

 

El Club Natació Terrassa i Salt Idiomes han arribat a un acord pel qual l’escola d’idiomes esdevindrà patrocinador de la secció de vòlei per tres temporades, 2022-2023, 2023-2024 i 2024-2025. Aquest nou conveni allarga la relació entre ambdues entitats, que va iniciar-se la campanya 2014-2015, amb el patrocini de la secció de futbol i més tard es va incorporar al conveni de patrocini també la secció de bàsquet, amb un total de 8 anys de relació. Amb aquest nou patrocini, la relació del club amb Salt Idiomes arribarà als 11 anys de col·laboració.

Entre altres contraprestacions, l’acord contempla la presència del logotip de Salt idiomes en la samarreta principal i la segona equipació de tots els equips de la secció de vòlei, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials per als socis i presència en la pàgina web. Al seu torn, Salt idiomes farà una aportació econòmica i continua mantenint els avantatges i descomptes especials per als socis que vulguin estudiar a l’acadèmia.

 

Un gest valuós

 

En la seva intervenció, el president Joan Herrera ha agraït a Salt Idiomes “la confiança” dipositada en el club “en donar continuïtat a aquesta esponsorització”. El màxim responsable de l’entitat ha explicat que el conveni comporta “una reformulació d’una col·laboració que va arrencar la temporada 2014-2015” i ha remarcat la vàlua del seu gest. “Resulta molt gratificant que existeixin empreses a Terrassa que apostin per l’esport i que, a més, ho facin de manera sostinguda en el temps, especialment en els moments que estem vivint”. Herrera ha assenyalat que comptar amb aquesta mena de col·laboracions suposa “una ajuda inestimable” i que, per tant, es treballarà per “incrementar-les i estendre-les a la resta de seccions i equips del club”. El president ha subratllat que es tracta d’un camí “en què cal aprofundir perquè puguem seguir fomentant la pràctica esportiva tant a nivell lúdic com competitiu”.

Al seu torn, José Luis Cano ha expressat la seva satisfacció per la renovació del conveni i ha manifestat que suposa “reforçar el compromís de Salt Idiomes amb el club i amb l’esport”. “Després de vuit anys patrocinant la secció de futbol i cinc la de bàsquet, enguany patrocinarem una secció que s’incorpora al club, la de vòlei. Fem aquesta aposta perquè el vòlei fomenta els valors que defensem, el treball en equip, el compromís, l’amistat, l’esforç i, com no, la diversió”, ha afirmat. Cano ha remarcat que els agrada, especialment, “contribuir en l’esport de base, moltes vegades oblidat pels mitjans, però que fa un gran servei a l’ombra” i ha assenyalat que “de la mateixa manera que l’aprenentatge d’una llengua estrangera és important per a un nen o per a un jove, la pràctica de l’esport també ho és. Ambdues activitats serveixen per al seu desenvolupament personal i professional de cara al futur”.

 

Salt idiomes, molt més que una escola d’idiomes

 

Salt idiomes és molt més que una escola d’idiomes. Amb 35 anys d’experiència i a prop de 60 professors, ha estat un dels impulsors de l’ensenyament de llengües estrangeres a Terrassa. Compta amb 4 àrees de negoci: acadèmies, formació a empreses, serveis formatius d’extraescolars i cursos a l’estranger.

Aplica una metodologia d’ensenyament molt dinàmica i didàctica on ha sabut integrar les noves tecnologies a les aules. Com diu el gerent José Luis Cano, “volem que els nostres alumnes gaudeixin de l’experiència d’aprendre un nou idioma”. Amb 3 escoles a Terrassa, una d’elles just davant del club, fan formació per a nens, joves i adults, organitzen activitats socials i, a més, són centre oficial per als exàmens d’Oxford i Cambridge.

El compromís de Salt Idiomes amb l’esport és un reflex dels valors educatius que defensen.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.