Salt Idiomes, nou patrocinador de la secció de vòlei

Salt Idiomes, nou patrocinador de la secció de vòlei

 

 

El Club Natació Terrassa i Salt Idiomes han arribat a un acord pel qual l’escola d’idiomes esdevindrà patrocinador de la secció de vòlei per tres temporades, 2022-2023, 2023-2024 i 2024-2025. Aquest nou conveni allarga la relació entre ambdues entitats, que va iniciar-se la campanya 2014-2015, amb el patrocini de la secció de futbol i més tard es va incorporar al conveni de patrocini també la secció de bàsquet, amb un total de 8 anys de relació. Amb aquest nou patrocini, la relació del club amb Salt Idiomes arribarà als 11 anys de col·laboració.

Entre altres contraprestacions, l’acord contempla la presència del logotip de Salt idiomes en la samarreta principal i la segona equipació de tots els equips de la secció de vòlei, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials per als socis i presència en la pàgina web. Al seu torn, Salt idiomes farà una aportació econòmica i continua mantenint els avantatges i descomptes especials per als socis que vulguin estudiar a l’acadèmia.

 

Un gest valuós

 

En la seva intervenció, el president Joan Herrera ha agraït a Salt Idiomes “la confiança” dipositada en el club “en donar continuïtat a aquesta esponsorització”. El màxim responsable de l’entitat ha explicat que el conveni comporta “una reformulació d’una col·laboració que va arrencar la temporada 2014-2015” i ha remarcat la vàlua del seu gest. “Resulta molt gratificant que existeixin empreses a Terrassa que apostin per l’esport i que, a més, ho facin de manera sostinguda en el temps, especialment en els moments que estem vivint”. Herrera ha assenyalat que comptar amb aquesta mena de col·laboracions suposa “una ajuda inestimable” i que, per tant, es treballarà per “incrementar-les i estendre-les a la resta de seccions i equips del club”. El president ha subratllat que es tracta d’un camí “en què cal aprofundir perquè puguem seguir fomentant la pràctica esportiva tant a nivell lúdic com competitiu”.

Al seu torn, José Luis Cano ha expressat la seva satisfacció per la renovació del conveni i ha manifestat que suposa “reforçar el compromís de Salt Idiomes amb el club i amb l’esport”. “Després de vuit anys patrocinant la secció de futbol i cinc la de bàsquet, enguany patrocinarem una secció que s’incorpora al club, la de vòlei. Fem aquesta aposta perquè el vòlei fomenta els valors que defensem, el treball en equip, el compromís, l’amistat, l’esforç i, com no, la diversió”, ha afirmat. Cano ha remarcat que els agrada, especialment, “contribuir en l’esport de base, moltes vegades oblidat pels mitjans, però que fa un gran servei a l’ombra” i ha assenyalat que “de la mateixa manera que l’aprenentatge d’una llengua estrangera és important per a un nen o per a un jove, la pràctica de l’esport també ho és. Ambdues activitats serveixen per al seu desenvolupament personal i professional de cara al futur”.

 

Salt idiomes, molt més que una escola d’idiomes

 

Salt idiomes és molt més que una escola d’idiomes. Amb 35 anys d’experiència i a prop de 60 professors, ha estat un dels impulsors de l’ensenyament de llengües estrangeres a Terrassa. Compta amb 4 àrees de negoci: acadèmies, formació a empreses, serveis formatius d’extraescolars i cursos a l’estranger.

Aplica una metodologia d’ensenyament molt dinàmica i didàctica on ha sabut integrar les noves tecnologies a les aules. Com diu el gerent José Luis Cano, “volem que els nostres alumnes gaudeixin de l’experiència d’aprendre un nou idioma”. Amb 3 escoles a Terrassa, una d’elles just davant del club, fan formació per a nens, joves i adults, organitzen activitats socials i, a més, són centre oficial per als exàmens d’Oxford i Cambridge.

El compromís de Salt Idiomes amb l’esport és un reflex dels valors educatius que defensen.

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies