Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Roger Rocasalbas, nou director general

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Roger Rocasalbas, nou director general

 

Roger Rocasalbas és el nou director general del Club Natació Terrassa. Nascut a Palau-Solità i Plegamans el 21 de setembre de 1981, Rocasalbas és la figura escollida per la Junta Directiva per esdevenir el màxim executiu de l’entitat deu mesos després de prendre possessió de la gestió del club.

Rocasalbas ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional al FC Barcelona. Entre el 2007 i el 2012, va treballar en l’àrea de comptabilitat i finances i, posteriorment, entre el 2012 i el 2018, va exercir de Financial Controller. Des del 2018 i fins a l’actualitat, ha estat el gerent dels quatre esports professionals que desenvolupen la seva activitat al Palau Blaugrana (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins) i ha liderat l’explotació comercial d’aquest espai i l’estratègia en matèria de patrocini, new business i comercialització dels drets televisius dels quatre esports esmentats. Durant aquest mateix període, ha estat membre del grup de treball format pels Chief Business Officer i els Chief Financial Officer dels clubs propietaris de l’Eurolliga de bàsquet.

Rocasalbas va estudiar la Diplomatura de Ciències Empresarials a la Universitat Ramon Llull entre el 2003 i el 2005. Posteriorment, del 2006 al 2007, va fer l’Executive MBA de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Master Sport Management de l’Escuela de Administración de Empresas i, actualment, està cursant el Programa de Desarrollo Directivo de la IESE Business School – Universidad de Navarra.

La trajectòria vital de Rocasalbas va íntimament lligada al món de l’esport, atès que va ser jugador professional d’hoquei patins entre l’any 2000 i el 2018. Va militar en set clubs, el Cerdanyola CH, el CH Mataró, el CP Vilanova, l’Igualada HC, el CP Vic, el CP Vilafranca i el Club d’Esports Vendrell. Amb el CP Vilanova, va ser subcampió de la Copa del Rei i de la Copa de la CERS, mentre que, amb el CP Vic, va proclamar-se novament subcampió de la Copa de la CERS. Va ser internacional amb la selecció espanyola absoluta, amb la qual va ser subcampió de la Copa de les Nacions, i amb la selecció catalana, amb la qual va adjudicar-se una Copa Amèrica i tres Golden Cups.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.