Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Atletisme

RodaSport, nou patrocinador de la secció d’atletisme

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa i RodaSport han arribat a un acord pel qual l’empresa de neumàtics patrocinarà la secció d’atletisme durant dues temporades, la 2017-2018 i la 2018-2019. El conveni de col·laboració ha estat presentat en roda de premsa, en un acte que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del club, Cristina Rey, i del gerent de RodaSport, David Rovira.

L’acord contempla una aportació econòmica de RodaSport en concepte d’esponsorització i patrocini. Entre d’altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip de RodaSport en la samarreta de la secció d’atletisme, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials i presència en la pàgina web i la pàgina oficial de Facebook del club.

Un camí en què cal aprofundir

En la seva intervenció, la vicepresidenta Cristina Rey ha agraït a RodaSport “la confiança” dipositada en el club amb aquesta esponsorització i ha subratllat la “vàlua del seu gest”. “Resulta molt gratificant que existeixin empreses a Terrassa que inverteixin en l’esport i que, a més, ho facin per un període de dues temporades”, ha afegit.

Rey ha manifestat que comptar amb aquesta mena de col·laboracions “suposa una gran ajuda” i que, per tant, el CN Terrassa no deixarà de treballar per “ampliar-les”. La vicepresidenta ha assegurat que es tracta d’un camí “en què cal aprofundir perquè puguem seguir fomentant la pràctica esportiva tant a nivell lúdic com competitiu”. Rey ha aprofitat la compareixença per posar l’accent en la funció de les seccions. “Són una via d’integració dels socis en el món de l’esport i un element clau que dóna valor al club i que ens diferencia de la resta”.

Al seu torn, el gerent de RodaSport David Rovira ha expressat la seva satisfacció per l’acord. “La veritat és que no m’ho vaig pensar dues vegades. Des de petit, he considerat el CN Terrassa com el club de la ciutat, com el club de tots, i vaig pensar que patrocinar la secció d’atletisme era una bona oportunitat per vincular-m’hi”.

RodaSport, especialistes del món del neumàtic

RodaSport és una empresa egarenca que està a punt de fer 25 anys d’existència. Quan va arrencar, la seva activitat se centrava en el mercat del neumàtic usat i la mecànica en general. Al llarg del temps, però, es va especialitzar en el neumàtic nou, tot tancant grans acords amb distribuïdors estatals com ara Maxxis i Gt Radial, que destaquen per la seva relació qualitat-preu. També treballa directament amb marques prestigioses com ara Michelin i Bridgestone i ha arribat a un acord amb Ovation, un fabricant de neumàtics econòmics de gran qualitat.

RodaSport ha esdevingut un referent a la ciutat per les seves ofertes exclusives en neumàtics de turisme, furgoneta SUV i motocicletes i pel servei de mecànica ràpida. Compta amb instal·lacions al Polígon Nord (Avinguda Portugal, 132) i amb un segon centre obert recentment ben a prop del club (Avinguda Abat Marcet, 250). El seu estoc de neumàtics (més de 2.000 de totes les marques i de la majoria de mides del mercat) li permet oferir un servei ràpid sense necessitat de demanar cita prèvia.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.