Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Reunió anual del Senat

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Reunió anual del Senat

 

Coincidint amb el 87è aniversari de la fundació del club, la sala de l’antic bar va acollir el dilluns 3 de juny la reunió anual del Senat, un òrgan col·legiat i honorífic de caràcter consultiu integrat pels 100 primers socis del club. La funció d’aquest òrgan, recollit en els estatuts, és assessorar i aconsellar sobre totes les qüestions que li sotmeti la presidència i la Junta Directiva. La creació del Senat s’emmarca en la voluntat del club d’augmentar la participació dels socis en les decisions de l’entitat. Uns socis que, per la seva trajectòria, disposen d’un coneixement i d’una perspectiva històrica que els converteix en una veu autoritzada.

En el parlament inicial, el president Jordi Martín va destacar que la millora de l’entitat en els darrers anys és “evident i notòria en tots els àmbits, principalment en l’econòmic” i va mostrar-se optimista de cara al futur. El màxim responsable del club va recordar que l’esport “és el centre de gravetat del projecte” i va afirmar que, hores d’ara, el club ha trobat “un punt d’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius per a la millora de la oferta esportiva global de la ciutat, l’interès i els mitjans esmerçats per a la millora dels nostres esportistes, la nostra imatge com a club, el tracte i el reconeixement a la massa social, l’esport inclusiu i la col·laboració en projectes solidaris, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista”. Martín va remarcar que, un cop assolit el repte de la recuperació econòmica i l’equilibri pressupostari, el club ha iniciat “unes actuacions que pretenen una millora de les condicions de qualitat i confort d’aquesta pràctica esportiva”. El president va finalitzar la seva intervenció fent un repàs de les actuacions dutes a terme en els àmbits institucional, social, econòmic i esportiu.

 

Lliurament de carnets als nous membres del Senat

 

Posteriorment, la vicepresidenta de l’àrea social Vicky Jurado va lliurar els carnets als nous membres del Senat, Fernando Morales, Francisco Catena i Francisca Sánchez.

 

Enquesta de satisfacció

 

Un altre punt de la reunió era la presentació en format breu dels resultats de l’enquesta de satisfacció que s’ha elaborat recentment. En aquest sentit, cal destacar que properament s’editarà una publicació amb la informació ampliada.

 

Síndic del Soci

 

Tot seguit, es va parlar de la figura del Síndic del Soci recollida en els estatuts, la missió del qual és l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del club.

La designació de Síndic s’ha de fer a proposta de la Junta Directiva i ha de ser ratificada per l’Assemblea General amb una majoria de les 3/5 parts dels assistents.

 

Obres del Pla de Millores

 

Per últim, els membres del Senat van ser informats de l’estat de les obres del Pla de Millores, del qual ja s’han desenvolupat diverses actuacions com ara el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una de nova; la inauguració d’una nova sala d’activitats dirigides al Pla del Bon Aire; la substitució de la gespa del camp de futbet; la instal·lació de maquinària d’última generació a la Sala de Fitness i la Sala Natcross; l’ampliació i millora de la connectivitat wifi; i la posada en funcionament de la Sala d’El·líptiques.

La Junta Directiva va explicar que, properament, s’iniciarà l’actuació més rellevant prevista en el pla, el tancament perimetral de les pistes poliesportives. Les obres s’iniciaran el 15 de setembre i, si tot transcorre segons els terminis previstos, finalitzaran el 16 de febrer.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.