Reunió anual del Senat

Reunió anual del Senat

 

Coincidint amb el 87è aniversari de la fundació del club, la sala de l’antic bar va acollir el dilluns 3 de juny la reunió anual del Senat, un òrgan col·legiat i honorífic de caràcter consultiu integrat pels 100 primers socis del club. La funció d’aquest òrgan, recollit en els estatuts, és assessorar i aconsellar sobre totes les qüestions que li sotmeti la presidència i la Junta Directiva. La creació del Senat s’emmarca en la voluntat del club d’augmentar la participació dels socis en les decisions de l’entitat. Uns socis que, per la seva trajectòria, disposen d’un coneixement i d’una perspectiva històrica que els converteix en una veu autoritzada.

En el parlament inicial, el president Jordi Martín va destacar que la millora de l’entitat en els darrers anys és “evident i notòria en tots els àmbits, principalment en l’econòmic” i va mostrar-se optimista de cara al futur. El màxim responsable del club va recordar que l’esport “és el centre de gravetat del projecte” i va afirmar que, hores d’ara, el club ha trobat “un punt d’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius per a la millora de la oferta esportiva global de la ciutat, l’interès i els mitjans esmerçats per a la millora dels nostres esportistes, la nostra imatge com a club, el tracte i el reconeixement a la massa social, l’esport inclusiu i la col·laboració en projectes solidaris, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista”. Martín va remarcar que, un cop assolit el repte de la recuperació econòmica i l’equilibri pressupostari, el club ha iniciat “unes actuacions que pretenen una millora de les condicions de qualitat i confort d’aquesta pràctica esportiva”. El president va finalitzar la seva intervenció fent un repàs de les actuacions dutes a terme en els àmbits institucional, social, econòmic i esportiu.

 

Lliurament de carnets als nous membres del Senat

 

Posteriorment, la vicepresidenta de l’àrea social Vicky Jurado va lliurar els carnets als nous membres del Senat, Fernando Morales, Francisco Catena i Francisca Sánchez.

 

Enquesta de satisfacció

 

Un altre punt de la reunió era la presentació en format breu dels resultats de l’enquesta de satisfacció que s’ha elaborat recentment. En aquest sentit, cal destacar que properament s’editarà una publicació amb la informació ampliada.

 

Síndic del Soci

 

Tot seguit, es va parlar de la figura del Síndic del Soci recollida en els estatuts, la missió del qual és l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del club.

La designació de Síndic s’ha de fer a proposta de la Junta Directiva i ha de ser ratificada per l’Assemblea General amb una majoria de les 3/5 parts dels assistents.

 

Obres del Pla de Millores

 

Per últim, els membres del Senat van ser informats de l’estat de les obres del Pla de Millores, del qual ja s’han desenvolupat diverses actuacions com ara el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una de nova; la inauguració d’una nova sala d’activitats dirigides al Pla del Bon Aire; la substitució de la gespa del camp de futbet; la instal·lació de maquinària d’última generació a la Sala de Fitness i la Sala Natcross; l’ampliació i millora de la connectivitat wifi; i la posada en funcionament de la Sala d’El·líptiques.

La Junta Directiva va explicar que, properament, s’iniciarà l’actuació més rellevant prevista en el pla, el tancament perimetral de les pistes poliesportives. Les obres s’iniciaran el 15 de setembre i, si tot transcorre segons els terminis previstos, finalitzaran el 16 de febrer.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies