Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Resultats notables

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Resultats notables en la Final Territorial Benjamina i la Final de Relleus de natació

 

El CN Terrassa va aconseguir uns resultats notables en la Final Territorial Benjamina i la Final de Relleus de natació celebrades a la Piscina Sant Jordi i a les instal·lacions del CN Reus Ploms, respectivament.

En la Final Territorial, en la categoria 2008, Iris Ferrer va ser segona en el Q64 estils, una modalitat que inclou 50 metres de cada estil, i quarta en 200 m estils. Així mateix, Aroa Espinosa, també del 2008, va ser sisena en el Q64 estils, mateixa posició que va ocupar Marc Santana en la categoria 2009. Pel que fa a la categoria 2010, Rubén Ruiz  i Hilaneh Saad van ser tercer i setena, respectivament, en el Q64 estils.

Quant a la Final de Relleus, en la categoria 2008, Iris Ferrer, Sergi Bonilla, Aitor Sánchez i Aroa Espinosa van ser sisens en els 4×50 m estils simultanis. Finalment, en la categoria 2010, Carla González, Hilaneh Saad, Xavier Ruiz i Rubén Ruiz van acabar cinquens en 4×50 m estils, mateix mèrit que van assolir Martina Quiñonero, Biel Rodelas, Víctor Lobo i Hilaneh Saad en 4×50 m esquena. Per últim, Biel Rodelas, Carla González, Emma Garrido i Rubén Ruiz van ser vuitens en 4×50 m lliures.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.