Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Resultats notables

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Resultats notables en la Final Territorial Benjamina i la Final de Relleus de natació

 

El CN Terrassa va aconseguir uns resultats notables en la Final Territorial Benjamina i la Final de Relleus de natació celebrades a la Piscina Sant Jordi i a les instal·lacions del CN Reus Ploms, respectivament.

En la Final Territorial, en la categoria 2008, Iris Ferrer va ser segona en el Q64 estils, una modalitat que inclou 50 metres de cada estil, i quarta en 200 m estils. Així mateix, Aroa Espinosa, també del 2008, va ser sisena en el Q64 estils, mateixa posició que va ocupar Marc Santana en la categoria 2009. Pel que fa a la categoria 2010, Rubén Ruiz  i Hilaneh Saad van ser tercer i setena, respectivament, en el Q64 estils.

Quant a la Final de Relleus, en la categoria 2008, Iris Ferrer, Sergi Bonilla, Aitor Sánchez i Aroa Espinosa van ser sisens en els 4×50 m estils simultanis. Finalment, en la categoria 2010, Carla González, Hilaneh Saad, Xavier Ruiz i Rubén Ruiz van acabar cinquens en 4×50 m estils, mateix mèrit que van assolir Martina Quiñonero, Biel Rodelas, Víctor Lobo i Hilaneh Saad en 4×50 m esquena. Per últim, Biel Rodelas, Carla González, Emma Garrido i Rubén Ruiz van ser vuitens en 4×50 m lliures.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).