Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Repte majúscul per al sènior masculí de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Repte majúscul per al sènior masculí de waterpolo

 

 

El conjunt de Dídac Cobacho debuta demà (20.45h) en les semifinals del play-off pel títol contra un imponent Atlètic-Barceloneta

 

 

 

El sènior masculí de waterpolo afrontarà a partir de demà les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, quart de la fase regular, s’enfrontarà al gran favorit, el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta, que ha encapçalat la classificació final després de guanyar tots els partits de la fase regular. La sèrie, al millor de tres partits, arrencarà demà (20.45h) a la piscina Sant Sebastià. El segon partit tindrà lloc divendres a l’Àrea Olímpica (20.15h) i el tercer, si fos necessari, se celebraria novament en feu mariner diumenge (12.45h).

El tècnic egarenc encara el desafiament amb el contratemps de la baixa per sanció de Víctor Alegre. El jove de la pedrera Gerard Fernández el substituirà a la convocatòria. “Ara mateix, el nostre objectiu és acabar la campanya amb bones sensacions. És el més important”, confessa Cobacho. “Som conscients que ens enfrontem a un rival molt potent, que arribarà en un moment òptim perquè també s’està jugant la classificació per a la Final Eight de la Champions que, hores d’ara, no té garantida”. L’entrenador terrassenc entén que el Barceloneta només prepara específicament la Copa del Rei, el play-off pel títol i la competició europea. “La fase regular li queda petita”.

A més, Cobacho remarca que els mariners compten enguany amb un tècnic nou, el croat Elvis Fatovic, que ha arribat “per guanyar”. “A diferència d’alguns predecessors, no sol fer rotacions i ha jugat els partits de lliga gairebé sempre amb els waterpolistes de més qualitat. Això explica que hagi tancat la fase regular amb 22 victòries en 22 partits”.

Dit això, el tècnic considera que les opcions egarenques passen per “aguantar el màxim nombre de minuts dins del partit”. “Hem d’evitar que les nostres errades ens penalitzin amb gols en contra i, sobretot, aturar la seva sortida en mode piconadora tant a l’inici del matx com en el tercer quart”, explica.

El CN Atlètic-Barceloneta s’ha renovat de forma notable enguany. Al marge del canvi a la banqueta, ha incorporat el porter Unai Aguirre, l’esquerrà Albert Ponferrada, el boia Óscar Asensio i l’australià Luke Pavillard. “És un equip amb un potencial enorme, amb molta fortalesa com a col·lectiu. És molt difícil destacar un únic jugador”. D’entre un veritable estol de figures, sobresurt la capacitat de lideratge de Felipe Perrone, l’aportació anotadora d’Álvaro Granados, quart màxim golejador de la lliga amb 49 dianes, i la potència d’Alberto Munárriz. “Sense oblidar que disposen dels dos porters de la selecció espanyola”, apunta Cobacho.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.