Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Repte d’alçada del sènior masculí de waterpolo davant el CN Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Repte d’alçada del sènior masculí de waterpolo davant el CN Barcelona

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el CN Barcelona en partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb sis punts, afronta un duel de màxima exigència contra els cenebistes, que, hores d’ara, són sisens amb quatre punts, tot i que han disputat un partit menys.

L’entrenador egarenc reconeix l’impacte que ha suposat la baixa de Víctor Gutiérrez, que ha deixat l’equip per dedicar-se a la política. “És una absència cabdal. Estem parlant d’una posició específica, de manera que és molt complicat de substituir”. Cobacho confessa que és un imprevist que “obliga a fer una reestructuració del nostre joc” i que, fins i tot, “ens canvia els objectius de la temporada”.

En aquest sentit, el tècnic local entén que el plantejament del xoc de demà contra el CN Barcelona varia radicalment sense l’aportació del boia madrileny. “D’alguna manera, ens hem de reinventar com a equip. Ja ens hem plantejat modificacions en el nostre joc però, lògicament, necessitarem temps”. L’entrenador terrassenc sosté sense embuts que els cenebistes són “favorits” de cara a demà. “Ara mateix estan per sobre. Compten amb un planter amb les posicions doblades i segueix viu a Europa. Intentarem mantenir-nos dins del partit fins al final i mirar de donar la sorpresa”.

L’equip que dirigeix Víctor González presenta tres cares noves enguany, l’esquerrà Blai Mallarach, ex del Barceloneta; el porter Mario Lloret, procedent del Mataró; i Guillem Garcia, que militava al Mediterrani. “Són tres reforços notables. És un conjunt dissenyat per competir amb el Barceloneta”. Cobacho subratlla el lideratge que exerceixen Adrià Delgado i Pere Estrany i el potencial dels dos boies, Lukas Duric i Roger Tahull, “probablement, la millor parella de boies de la lliga”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.