Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Repte d’alçada a la piscina del CN Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Repte d’alçada a la piscina del CN Barcelona

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (13.30h) la piscina de la Nova Escullera per enfrontar-se al CN Barcelona en partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb 27 punts, encara un dels desplaçaments més complicats de la temporada, ja que els cenebistes són tercers amb quatre punts més, tot i que han disputat un partit menys.

El tècnic local afronta el desafiament amb les baixes d’Óscar Aguilar i Pol Garcia, positius per COVID, de manera que haurà de completar la convocatòria amb els juvenils Gerard Fernández i Pau Diestre. “Darrerament, el COVID ens està fent la guitza a tots plegats. Després del partit contra l’Echeyde, el primer després de l’aturada nadalenca, vam quedar-nos allà a fer un petit stage amb ells i amb el campió de la lliga neerlandesa. L’estada ens va anar molt bé per recuperar ritme competitiu, però l’ajornament del matx contra el Mataró, per casos de COVID seus, ens va fer parar novament”. Tot i això, Cobacho afirma que l’equip està treballant amb molt bona intensitat.

Quant al xoc de demà, l’entrenador egarenc el considera de màxima exigència. “És una visita molt difícil. El CN Barcelona és un conjunt molt ordenat, amb experiència i que està traient bons resultats malgrat les baixes que està patint. Ara, són tercers a la classificació, però cal tenir en compte que ha jugat dos partits menys que el Sabadell”. En principi, el tècnic cenebista Víctor González no podrà comptar demà amb Adrià Delgado ni amb Pere Estrany, que es van lesionar en el matx d’Euro Cup contra el Sabadell. “Tenen una plantilla molt completa”, afirma Cobacho. “Disposen, probablement, de la millor parella de boies de la lliga, Lukas Duric i Roger Tahull, i de joves com Marc Valls o Guillem Garcia, que cada cop prenen més protagonisme”. Precisament, l’entrenador terrassenc creu que serà clau “aturar el joc interior, els seus dos boies”. “Haurem de fer una bona defensa en zona, però també tenir recorregut per tal de tapar els seus llançaments exteriors”.

 

El partit contra el Quadis CN Mataró, dimecres

 

El partit ajornat de la 14a jornada contra el Quadis CN Mataró ja té data. Es disputarà el dimecres 26 de gener a les 12.45h en feu maresmenc.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.