Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Representació del CN Terrassa en l’Open de Karate de Cervelló

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El passat diumenge 21 de gener es va celebrar l’open de karate de la modalitat de kata per estils. El Campionat es va organitzar a Cervelló.

El CN Terrassa va assolir un total d’11 podis: 3 ors, 3 plates i 5 bronzes. En la categoria d’aleví femení, Ona Otín va posicionar-se com a primera classificada i es va penjar la medalla d’or. Aranu Espin, va fer-se amb la medalla de bronze en categoria aleví masculí.

En categoria Júnior femení, Laia Gorres es va penjar la medalla d’or, mentre que Melinda Rodriguez es va fer amb la tercera posició de l’Open de karate. En categoria cadet femení, Emma Azor, va assolir la segona posició i en cadet masculí, Ivan Montes es va posicionar com a tercer classificat.

Pel que fa a la categoria juvenil femení, Daphne Naharro va posicionar-se com a segona classificada, assolint penjar-se la medalla de plata. En categoria sènior, Xavier Salvador va fer-se amb la segona posició i Greta Vasquez va penjar-se el bronze de la categoria femenina.

Finalment, en la categoria de veterans, Xavier Otin es va proclamar campió de la categoria i Daniel Sabada va posicionar-se com a tercer posicionat de la classificació.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.